Η Scarlett Johansson είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ! Η Scarlett Johansson είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Scarlett Johansson είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ!

Η Scarlett Johansson είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ!
Η Scarlett Johansson, με κέρδη 56 εκατ. δολάρια από τον Ιούνιο του 2018 έως τον Ιούνιο του 2019, είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το Forbes. 
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών ηθοποιών στον κόσμο, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του περιοδικού Forbes.
Χάρη και στην παρουσία της στην τελευταία ταινία των Avengers, η Η Scarlett Johansson κέρδισε 16 εκατ. δολάρια περισσότερα από πέρυσι. Παρόλα αυτά όμως, αν προστεθούν στη λίστα και οι άντρες ηθοποιοί, η πρώτη γυναίκα βρίσκεται μόλις στην όγδοη θέση των πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών του πλανήτη.
Επίσης, στη φετινή λίστα με τις πιο καλοπληρωμένες ηθοποιούς του κόσμου για πρώτη φορά συναντάμε τις Ελίζαμπεθ Μος και Μάργκο Ρόμπι, ενώ την επανεμφάνισή τους κάνουν οι Σοφία Βεργκάρα και Ρις Γουίδερσπουν στη δεύτερη και τρίτη θέση.
Αθροιστικά και οι 10 κυρίες της λίστας συγκεντρώνουν έσοδα της τάξεως των 314.6 εκατ. δολαρίων, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 69% περισσότερο σε σύγκριση με το αντίστοιχο συνολικό ποσό πέρυσι. 
Ωστόσο και πάλι το συνολικό ποσό των γυναικών είναι πολύ μικρότερο μπροστά σε εκείνο των αντρών συναδέλφων τους, που φτάνει τα 588.3 εκατ. δολάρια.
Αναλυτικά, η λίστα του Forbes:
1. Σκάρλετ Γιόχανσον– 56 εκατ. δολάρια
2. Σοφία Βεργκάρα – 44,1 εκατ. δολάρια
3. Ρις Γουίδερσπουν – 35 εκατ. δολάρια
4. Νικολ Κίντμαν – 34 εκατ. δολάρια
5. Τζένιφερ Ανιστον – 28 εκατ. δολάρια
6. Κάλεϊ Κουόκο – 25 εκατ. δολάρια
7. Ελίζαμπεθ Μος – 24 εκατ. δολάρια
8. Μάργκο Ρόμπι – 23,5 εκατ. δολάρια
9. Σαρλίζ Θερόν – 23 εκατ. δολάρια.
10 Ελεν Πομπέο – 22 εκατ. δολάρια
epirusblog.gr
5 of 5
Η Scarlett Johansson είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6763536470142605568
Σχόλια
item