Τάμτα: Καλοκαιρινό ταξίδι στην Καλιφόρνια! [pics,video] Τάμτα: Καλοκαιρινό ταξίδι στην Καλιφόρνια! [pics,video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τάμτα: Καλοκαιρινό ταξίδι στην Καλιφόρνια! [pics,video]

Τάμτα: Καλοκαιρινό ταξίδι στην Καλιφόρνια! [pics,video]
Πριν λίγες μέρες απόλαυσε τις βουτιές της με τον σύντροφό της Πάρι Κασιδόκωστα στην Ελλάδα και τώρα βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια. 
Ο λόγος για την Τάμτα που σημειώνει μεγάλη επιτυχία με το hit του καλοκαιριού «Senorita» σε συνεργασία με τον ράπερ SNIK και είναι στα καλύτερά της.
Η γνωστή τραγουδίστρια που φέτος εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision με το Replay< μπορεί να μην κατέκτησε υψηλή θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού, κέρδισε όμως την αγάπη του κοινού και οι live εμφανίσεις της σε Ελλάδα και εξωτερικό δεν έχουν τέλος.
Πριν λίγες εβδομάδες, η όμορφη Τάμτα έκανε Tour στην Ισπανία και βρέθηκε στο Barcelona Pride, στη Μαδρίτη και το stage που είχε τραγουδήσει η Lady Gaga και η Dua Lipa, αλλά και στην Ίμπιζα, όπου συναντήθηκε με τον Jeremy Scott της Moschino!
Η επιστροφή στην Ελλάδα, συνοδεύτηκε με λίγες στιγμές χαλάρωσης και βουτιές σε ελληνικό νησί με τον καλό της και τώρα η Τάμτα βρίσκεται στην Αμερική και την Καλιφόρνια, από όπου ανέβασε φωτογραφίες και video στα Stories της.
Και οι περιπέτειες συνεχίζονται!
epirusblog.gr
5 of 5
Τάμτα: Καλοκαιρινό ταξίδι στην Καλιφόρνια! [pics,video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2222864783449262204
Σχόλια
item