ΓΕΣ: Επίσκεψη Α/ΓΕΣ Καμπά σε Μονάδες και Σχηματισμούς του Δ’ΣΣ [pics] ΓΕΣ: Επίσκεψη Α/ΓΕΣ Καμπά σε Μονάδες και Σχηματισμούς του Δ’ΣΣ [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΓΕΣ: Επίσκεψη Α/ΓΕΣ Καμπά σε Μονάδες και Σχηματισμούς του Δ’ΣΣ [pics]

ΓΕΣ: Επίσκεψη Α/ΓΕΣ Καμπά σε Μονάδες και Σχηματισμούς του Δ’ΣΣ [pics]
Όπως αναφέρει το ΓΕΣ σε ανακοίνωσή του, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Καμπάς επισκέφτηκε Μονάδες και Σχηματισμούς του Δ’ Σώματος Στρατού, όπου και επιθεώρησε την ετοιμότητα των στρατιωτικών δυνάμεων.
Ο Α/ ΓΕΣ, μαζί με τον Διοικητή 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγο Φλώρο και τον Διοικητή Δ’Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Λαλούση πραγματοποίησε μπαράζ επιθεωρήσεων, ενώ συνομίλησε με στελέχη για τις δράσεις και το επίπεδο ετοιμότητας των δυνάμεων του Στρατού Ξηράς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Την Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ», Αντιστράτηγο Κωσταντίνο Φλώρο και του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «Θράκη»), Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση επισκέφθηκε:
  • Tην έδρα της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI Μ/Κ ΜΠ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ») και το  Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) Μαρασίων όπου έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό.
  • Tο ΕΦ 1 και την περιοχή των Καστανιών όπου συνομίλησε με το προσωπικό και με κατοίκους της περιοχής.
  • Το ΕΦ Πετράδων όπου επιθεώρησε τα τμήματα αμέσου αντιδράσεως  της Μεραρχίας.
  • Το ΕΦ Μαύρου Όγκου και το Πεδίο Ασκήσεων-Βολής (ΠΑ-ΠΒ) Ψιλού Στάλου στην ΠΕ της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (50 Μ/Κ ΤΑΞ «ΑΨΟΣ») όπου παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Σχηματισμού.
  • Την Περιοχή Ευθύνης της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «Έβρος») όπου πραγματοποίησε ομιλία στο προσωπικό της Μεραρχίας.
Το Στρατηγείο της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «Έβρος» όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Σχηματισμού.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο Αρχηγός, συνομίλησε και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό των Φυλακίων, Μονάδων και Σχηματισμών,  ενώ έλεγξε την ετοιμότητα των τμημάτων αμέσου επεμβάσεως των Επιτηρητικών Φυλακίων.
Δείτε φωτογραφίες:
onalert.gr
epirusblog.gr
5 of 5
ΓΕΣ: Επίσκεψη Α/ΓΕΣ Καμπά σε Μονάδες και Σχηματισμούς του Δ’ΣΣ [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6944069853902160978
Σχόλια
item