Η καρδιά του καλοκαιριού «χτυπά» στα ελληνικά νησιά, με δεκάδες celebrities να παρελαύνουν στις κοσμοπολίτικες παραλίες και στα γραφικά σοκάκια. 
Οι φωτογραφίες τους, μάλιστα, κοσμούν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, κερδίζοντας χιλιάδες likes και δεκάδες σχόλια, ενώ τις περισσότερες φορές κάνουν και το γύρο του διαδικτύου.
Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, εκτός από την Άνδρο, επισκέπτονται τις Κυκλάδες με το σκάφος τους απαθανατίζοντας τις στιγμές. 
Η βασίλισσα της TV ποζάρει μόνη της, με τα παιδιά της, τρελαίνοντας τους followers της.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by @ elenimenegaki on 
Στην αγαπημένη της Μύκονο περνά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της η Δούκισσα Νομικού, καθώς στο νησί των ανέμων διατηρεί εξοχική κατοικία ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης. Η παρουσιάστρια, που περιμένει το δεύτερο παιδί της, μοιράζεται ενσταντανέ με τους φίλους της αποσπώντας θετικά σχόλια.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on 
Αντίθετα, η Αθηνά Οικονομάκου αποχωρίστηκε φέτος τη Μύκονο, ψηφίζοντας Σαντορίνη. Ο άντρας της Φίλιππος Μιχόπουλος βρίσκεται στο νησί για επαγγελματικές υποχρεώσεις κι έτσι η ηθοποιός, ο γιος και οι φίλοι τους απολαμβάνουν χαλαρές διακοπές εκεί.
Συντροφιά με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, η Φαίη Σκορδά επισκέφθηκε την Τήνο, πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, ενώ θα καταλήξουν στην όμορφη Χαλκιδική. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram, μάλιστα, γεμίζει από τρυφερά στιγμιότυπα που οι θαυμαστές της σχολιάζουν.
Οικογενειακές στιγμές απολαμβάνει και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, δημοσιεύοντας μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές τους. Το ζευγάρι με τα παιδιά του βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και στην Ελούντα, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on 
Όσον αφορά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, για μία ακόμη χρονιά, ψηφίζει Πάρο. Η παρουσιάστρια και ο Θέμης Σοφός διατηρούν σπίτι στο όμορφο νησί, περνώντας το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους.