Πώς νιώθει η Meghan Markle για τα κιλά της; Η γνώμη της για την εμφάνιση με μαγιό μας εμπνέει Πώς νιώθει η Meghan Markle για τα κιλά της; Η γνώμη της για την εμφάνιση με μαγιό μας εμπνέει | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πώς νιώθει η Meghan Markle για τα κιλά της; Η γνώμη της για την εμφάνιση με μαγιό μας εμπνέει

Πώς νιώθει η Meghan Markle για τα κιλά της; Η γνώμη της για την εμφάνιση με μαγιό μας εμπνέει
Λίγο πριν μπει στα 38 κι ενώ είναι εδώ και δύο μήνες μαμά του μικρού Archie Harrison, η Meghan Markle ένωσε τις δυνάμεις της με την βρετανική Vogue σε ένα τεύχος εμπνευσμένο από την δύναμη της αλλαγής.
Κι ενώ τους μήνες αυτούς η Meghan έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για το γεγονός πως δεν έχει χάσει ακόμα όλα τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη, η ίδια έδωσε την απάντησή της μέσα από το αγαπημένο της ποίημα όπως αυτό δημοσιεύτηκε στη Vogue. 
Aρχικά, να σου θυμίσουμε πως η Meghan είναι μια νέα μαμά με ένα μωρό δύο μηνών στο σπίτι και τα κιλά που πήρε, ήταν κιλά εγκυμοσύνης. 
Έπειτα, η Markle έχει δείξει από τις πρόσφατες εμφανίσεις της πως δεν έχει κανένα άγχος να αποκτήσει την εικόνα που είχε πριν την εγκυμοσύνη.
Έπειτα, διανύουμε την εποχή του καλοκαιριού που όλες μας αγχωνόμαστε για το πώς θα βγούμε στην παραλία με μαγιό και φαίνεται πως και η Markle έχει περάσει από την ίδια φάση. 
Οι φωτογραφίες άλλωστε με μαγιό ή από θάλασσες και εξωτικούς προορισμούς που είχε δημοσιεύσει η σύζυγος του Harry στο Instagram, την εποχή που διατηρούσε τον δικό της λογαριασμό, έχουν μείνει άλλωστε στην ιστορία. 
Η δούκισσα του Sussex προτίμησε να μιλήσει για την εποχή του bikini με ένα ποίημα του Matt Haig:


  • «Ένα προσωπικό αγαπημένο μου και η καλύτερη υπενθύμιση για την εποχή του καλοκαιριού και για κάθε εποχή», γράφει η Meghan.

Το περίεργο ποίημα είναι γραμμένο από την μεριά της παραλίας και ουσιαστικά καλεί τις γυναίκες να μην σκεφτούν τίποτα και να μπουν στην θάλασσα ακριβώς όπως είναι χωρίς κανένα άγχος. 
“Hello. I am the beach. I am created by the waves and currents. I am made of eroded rocks. I exist next to the sea.“Just be, just beach”.
Είναι πια σαφές για μας πως η σχεδόν 38χρονη Markle χαίρεται την φάση στην οποία είναι, τα κιλά που έχει πάρει δεν την απασχολούν και θα επιστρέψει σύντομα στην παραλία όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια. Δες όλες τις πόζες της Meghan με μαγιό παρακάτω.
epirusblog.gr
5 of 5
Πώς νιώθει η Meghan Markle για τα κιλά της; Η γνώμη της για την εμφάνιση με μαγιό μας εμπνέει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5506735427851956992
Σχόλια
item