Στη Μύκονο για διακοπές η Ελληνίδα κολλητή της Kylie Jenner! Στη Μύκονο για διακοπές η Ελληνίδα κολλητή της Kylie Jenner! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στη Μύκονο για διακοπές η Ελληνίδα κολλητή της Kylie Jenner!

Στη Μύκονο για διακοπές η Ελληνίδα κολλητή της Kylie Jenner!
Η Kylie Jenner πάντα βρίσκει τον τρόπο να βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, είτε με την προσωπική της ζωή είτε με την επαγγελματική.
Βεβαίως από τότε που έχει γίνει διάσημη προσέχει ιδιαίτερα τις φιλίες της καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απογοητεύει, όπως την τελευταία φορά που η κολλητή της φίλη, Jordyn Woods αποδείχτηκε ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον σύντροφο και πατέρα της κόρης της Khloe.
Από τότε η Kylie έχει γίνει πιο επιλεκτική και πλέον η νέα της κολλητή είναι η Ελληνίδα, Αναστασία Καρανικολάου με την οποία γνωρίζονται 8 χρόνια και είναι πολύ καλές φίλες από το σχολείο.
Η Αναστασία Καρανικολάου γεννήθηκε στην Καλιφόρνια το 1997 από Έλληνες γονείς και κάνει καριέρα ως μοντέλο, είναι γνωστή στα μέσα για τη φιλία της με την Kylie και απασχολεί επίσης με την προσωπική της ζωή.
Η ξανθιά καλλονή – που έχει σχεδόν τις ίδιες αναλογίες με την διάσημη τηλεπερσόνα – άφησε για λίγο το Los Angeles και ήρθε στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές!
Η Stassie απολαμβάνει τις τελευταίες δύο ημέρες τον ήλιο και την θάλασσα του νησιού και δημοσιεύει καυτές φωτογραφίες με μαγιό, που ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη.
Η 22χρονη Ελληνίδα καλλονή έχει συμμετάσχει σε αρκετά επεισόδια του reality «Keeping Up With The Kardashians» τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει με την Kylie Jenner χλιδάτες διακοπές και ξέφρενη ζωή στα πιο glamorous μέρη!
Στο κοσμοπολίτικο νησί, ωστόσο, δεν ήρθε μαζί με την δισεκατομμυριούχο Kylie αλλά με διαφορετική παρέα.
epirusblog.gr
5 of 5
Στη Μύκονο για διακοπές η Ελληνίδα κολλητή της Kylie Jenner!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8245458812353719382
Σχόλια
item