Γιάννενα: Good Morning Vietnam στο Προσήλιο το Σάββατο βράδτ Γιάννενα: Good Morning Vietnam στο Προσήλιο το Σάββατο βράδτ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Good Morning Vietnam στο Προσήλιο το Σάββατο βράδτ

Γιάννενα: Good Morning Vietnam στο Προσήλιο το Σάβ
Στην 3η μέρα προβολών του Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά του Συλλόγου Προσηλιώτων, η κινηματογραφική οθόνη επιστρέφει για 9η συνεχή χρονιά στην πλατεία του χωριού-έδρα του Φεστιβάλ.
Το Σάββατο 10/8, λίγο μετά τις 21:00, οι παραδοσιακές πεζούλες της πλατείας του Προσηλίου σας περιμένουν να απολαύσετε μια ταινία σταθμό στην καριέρα του μεγάλου RobinWilliams.
Μια ταινία του 1987, το GoodMorningViertnam, συγκαταλέγεται για πολλούς στις πιο απολαυστικές αντιπολεμικές ταινίες. Ταινία του BarryLevinson με τον ForestWhitaker και τον ανεπανάληπτο RobinWilliams σε μια ερμηνεία που προτάθηκε για Oscar.
Βασισμένη στο αληθινό πρόσωπο του AdrianConauer, η ταινία παρακολουθεί την πορεία ενός ανορθόδοξου ραδιοφωνικού ντισκ-τζόκεϊ, που μετατίθεται το 1965 στον σταθμό της Σαϊγκόν. 
Το ιδανικό πεδίο για έναν ασταμάτητο αυτοσχεδιασμό του RobinWilliams, ο οποίος εδώ μεταφέρει όλη του την εμπειρία από το standupcomedy για να «γεμίσει» τον ρόλο του εκφωνητή που έρχεται σε σύγκρουση με το στρατιωτικό κατεστημένο. 
Ο ήρωας βγαίνει στον δρόμο για να γνωριστεί με τους Βιετναμέζους και τότε βιώνει από πρώτο χέρι την εμπειρία του πολέμου.
Κάτω από την δροσιά του υπεραιωνόβιου πλατάνου, θα ξεχάσουμε για λίγο τον καύσωνα, οπότε να έχετε μαζί σας και μια έξτρα μπλούζα. Όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο, ενώ ο Σύλλογος, όπως κάθε χρονιά «εντός έδρας», θα έχει φροντίσει για τις απαραίτητες «παπαδίτσες».
Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία και το πως θα έρθετε στο Προσήλιο στο www.prosilio.org
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Good Morning Vietnam στο Προσήλιο το Σάββατο βράδτ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5505405261612204631
Σχόλια
item