Μπέσυ Μάλφα: «Κάθε μέρα δίνω μάχες για να νικήσω τους φόβους μου…» Μπέσυ Μάλφα: «Κάθε μέρα δίνω μάχες για να νικήσω τους φόβους μου…» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μπέσυ Μάλφα: «Κάθε μέρα δίνω μάχες για να νικήσω τους φόβους μου…»

Μπέσυ Μάλφα: «Κάθε μέρα δίνω μάχες για να νικήσω τους φόβους μου…»

"Είναι ένας καθημερινός αγώνας..."

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, η Μπέσυ Μάλφα, στην εφημερίδα  Secret και στη Μαριάνθη Κουνιά, μίλησε για όλους και για όλα.

«Έρχονται στο καμαρίνι μου άνδρες και γυναίκες και κάνουμε πολλές συζητήσεις μετά την παράσταση. Το έργο είναι σαν γροθιά στο στομάχι ή σαν σπίρτο που ανάβει. Φωνάζει στον κόσμο: “Ξύπνα, μην κοιμάσαι άλλο”. 

Ο κόσμος μού λέει τις στεναχώριες του, τα προσωπικά του, αλλά η κοινή συνιστώσα είναι μία: όλοι φεύγουν από την παράσταση με μια διάθεση αλλαγής. 

Από τους άνδρες θεατές, κάποιοι κάνουν και αυτοκριτική. Άλλοι θέλουν να κάνουν την επανάστασή τους».

Όσο για τον αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, η ίδια είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξη.

«Υπάρχουν ευκαιρίες καθημερινά στη ζωή. Και υπάρχει και δεύτερη και Τρίτη και τέταρτη ευκαιρία. Αρκεί να έχουμε τις κεραίες μας τεντωμένες και τα μάτια μας ανοιχτά. 

Όπως η Σιρλεϊ, έτσι κι εγώ κάθε μέρα δίνω μάχες για να νικήσω τους φόβους μου. Είναι ένας καθημερινός αγώνας. Αλλά η δύναμή μας δεν πηγάζει μόνο από μέσα μας. Είχα πολύ καλούς γονείς, που με στήριζαν, και αυτοπεποίθηση. 

Έτσι πίστεψα ότι ως ον έχω τη δυνατότητα να πετύχω πολλά πράγματα, αρκεί να ονειρεύομαι. Και προσπαθώ όλα αυτά να τα μεταδώσω και στα παιδιά μου. γιατί το ταξίδι έχει σημασία».
epirusblog.gr
5 of 5
Μπέσυ Μάλφα: «Κάθε μέρα δίνω μάχες για να νικήσω τους φόβους μου…»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5834143443582929135
Σχόλια
item