Πρέβεζα: Τα ποσοστά επιτυχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις Πρέβεζα: Τα ποσοστά επιτυχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Τα ποσοστά επιτυχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Πρέβεζα: Τα ποσοστά επιτυχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις
Μήνυμα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας για τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019.

Η διεύθυνση και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας συγχαίρουν θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Στους επιτυχόντες ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. 

Η επιτυχία σας είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης και συστηματικής μελέτης και προσπάθειας με τη διαρκή βοήθεια των δασκάλων σας και τη στήριξη των οικογενειών σας.

Ο νομός μας συνεχίζει να διατηρεί υψηλά ποσοστά επιτυχιών στα Γενικά Λύκεια όπου το ποσοστό επιτυχίας φτάνει το 80%. Στα Επαγγελματικά Λύκεια το ποσοστό επιτυχίας κυμάνθηκε στο 47,6% .
Για όσους δεν πέτυχαν τους στόχους που έθεσαν ή δεν εισήχθησαν σε κάποια σχολή σας παροτρύνουμε να μην αποθαρρυνθείτε, να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας γιατί το μέλλον είναι κάτι που σχεδιάζεται διαρκώς και δεν κρίνεται μόνο από εξετάσεις.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων εκφράζουμε τη δημόσια ευχαριστία μας σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους διοικητικούς υπαλλήλους που συμμετείχαν στη διεξάγωγή τους και τις δημόσιες υπηρεσίες για τη συνδρομή τους στην επιτυχή και αδιάβλητη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Από τη Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Τα ποσοστά επιτυχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 7898821313366214599
Σχόλια
item