Γιάννενα: Καθαρή η λίμνη αλλά γίνεται και καλύτερα… Γιάννενα: Καθαρή η λίμνη αλλά γίνεται και καλύτερα… | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Καθαρή η λίμνη αλλά γίνεται και καλύτερα…

Γιάννενα: Καθαρή η λίμνη αλλά γίνεται και καλύτερα…
Οι υψηλές θερμοκρασίες και η ανομβρία που σημειώνεται τον τελευταίο ενάμισι μήνα έχουν ως αποτέλεσμα την σημαντική πτώση στη στάθμη της λίμνης.

Τις τελευταίες ημέρες με πρωτοβουλία της Πολιτικής Προστασίας έγινε εκτενής καθαρισμός εκεί όπου δημιουργήθηκαν μικρές παραλίες οι οποίες ήταν γεμάτες σκουπίδια.
Παρά την πτώση της στάθμης η λίμνη δίνει την εικόνα της καθαρής καθώς δεν καλύπτεται από φυτοπλαγκτόν ή αφρούς, εικόνες που ήταν συνηθισμένες προηγούμενες θερινές περιόδους.
Ο Περιφερειάρχης σε δηλώσεις του έκανε λόγο για σαφή βελτίωση της κατάστασης σε σχέση με άλλες χρονιές και συμπλήρωσε ότι θα υπάρξουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα με την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου του Δήμου Ιωαννιτών.
Πρόσθεσε πως στο πλαίσιο εκπόνησης του Master Plan γίνονται συζητήσεις για πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν και για τις επιμέρους μελέτες εφαρμογής που πρέπει να εκπονηθούν στη συνέχεια.
epiruspost.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Καθαρή η λίμνη αλλά γίνεται και καλύτερα…
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2409080908519322770
Σχόλια
item