Φλορίντα Πετρουτσέλι: Αυτή είναι η σχέση της με την Ελεονώρα Μελέτη - «Δέσαμε γιατί είμαστε...»!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Αυτή είναι η σχέση της με την Ελεονώρα Μελέτη - «Δέσαμε γιατί είμαστε...»!
Αυτή είναι η σχέση της Φλορίντας Πετρουτσέλι με την Ελεονώρα Μελέτη. Μιλώντας στο Youweekly, αποκάλυψε τον λόγο που έχουν δέσει.

Καρπός ενός ελληνοϊταλικού έρωτα... Ο πατέρας της Ιταλός, η μαμά της Ελληνίδα. Η φλογερή Ελληνοϊταλίδα Φλορίντα Πετρουτσέλι μπήκε στη ζωή μας μέσα από τις εκπομπές του Star και του Alpha και το κοινό την αγάπησε για τα σαρδάμ της αλλά και για την ιδιαίτερη προφορά της.
Σήμερα, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, μιλάει για τη νέα της ζωή με τον άντρα της Άρη Γούτο, την κόρη της Μαίρη και δεν αποζητά καθόλου την επιστροφή της στο γυαλί παρ' όλο που οι προτάσεις είναι πολλές... Θα ενδώσει άραγε;
Φλορίντα Πετρουτσέλι Ελεονώρα Μελέτη σχέση
Πέρασε από αρκετές δουλειές πριν την κερδίσει η τηλεόραση, όπως βοηθός στυλίστα σε περιοδικά και μοντέλο σε πρακτορείο, ενώ δοκίμασε την τύχη της σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Κάπου εκεί βρήκε και το… εισιτήριο για την τηλεόραση. 
Πήρε τον τίτλο «Μις Μπικίνι», το Star είχε πάει για να καλύψει τον διαγωνισμό και της πρότειναν συνεργασία, επειδή ήθελαν μία κοπέλα να μιλάει για lifestyle και μόδα. «Πήγα και μου βγήκε σε καλό», έχει πει η ίδια.
Στην τρυφερή ηλικία των 9 χρόνων χάνεις τον μπαμπά σου από καρκίνο. Σε ωρίμασε πιο γρήγορα αυτό καταλαβαίνοντας την απουσία του; 
Ωρίμασα πολύ γρήγορα εξαιτίας της απώλειας του πατέρα μου που αρρώστησε ξαφνικά. 
Δεν είπα ποτέ τη φράση «αυτό θα μου το λύσει ο μπαμπάς» όπως έλεγαν τα κορίτσια της ηλικίας μου που είχαν και τους δύο γονείς τους. Σήμερα που έχω μεγαλώσει και αποκτήσει το δικό μου παιδί καταλαβαίνω ότι ο χαρακτήρας μου διαμορφώθηκε έπειτα από αυτή την εμπειρία...
Η αρρώστια του εξελίχθηκε απότομα; 
Το κατάλαβε μια μέρα που ήταν στο αυτοκίνητο και ξαφνικά ένιωθε πως δεν μπορούσε να πατήσει το φρένο. Μούδιασε το δεξί του πόδι. 
Πήγε και έκανε εξετάσεις την επόμενη μέρα και του βρήκαν καρκίνο στους πνεύμονες. Μέσα σε λίγο καιρό εξαπλώθηκε παντού. Πέθανε μετά από έναν χρόνο ενώ η μητέρα μου κοιμόταν δίπλα του.
Η απώλειά του σου άφησε πληγές; 
Μου άφησε ένα κενό που δεν αναπληρώθηκε, περνώντας τα χρόνια, μεγαλώνοντας και έχοντας αποκτήσει το δικό μου παιδί μού έμειναν κάποιες εικόνες που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ, ενώ η αδερφή μου που ήταν μόλις 2 χρόνων δεν είχε καθόλου εικόνες.
Με τη μαμά σου που ήταν μια νέα γυναίκα και έμεινε πίσω με 3 παιδιά πώς το διαχειριστήκατε; 
Η μαμά μου ήταν ανέκαθεν μια έντονη προσωπικότητα, ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας και δουλευταρού. 
Εκείνη μας καθοδήγησε από την πρώτη στιγμή πώς να το χειριστούμε, είχε τη δύναμη και την ενέργεια να το κάνει να φαίνεται όσο πιο ανώδυνο γίνεται.
Την έχεις δει καμιά φορά να κλαίει γι' αυτό; 
Όχι, ποτέ, αντίθετα μας δυνάμωνε με την παρουσία της όταν έβλεπε κάτι να μας στενοχωρεί. 
Δεν υπήρχε στο σπίτι μας θλίψη, ίσως γιατί όταν είμαστε μικροί δεν αντιλαμβανόμαστε τη σοβαρότητα των καταστάσεων.
Εσύ όταν ήρθες στην Ελλάδα τα βρήκες σκούρα για να προσαρμοστείς; 
Μπορεί στην αρχή να με δυσκόλεψε η προφορά μου, αλλά τελικά μου βγήκε σε καλό, είχα έναν ιδιαίτερο τρόπο, που άρεσε, να λέω το εξωτερικό δελτίο. 
Έπρεπε να δουλέψω βέβαια παραπάνω από τους άλλους, αλλά έκανα αυτό που ήθελα και γι' αυτό δεν είπα ποτέ «δεν αντέχω, κουράστηκα». Δεν άφησα τίποτα όμως και στην τύχη.
Γιατί ήρθες στην Ελλάδα; 
Είχα έρωτα με την Ελλάδα. Παρ' όλο που και στην Ιταλία μέναμε κοντά στη θάλασσα, είχα πάντα στην καρδιά μου την εικόνα του καλοκαιριού όταν ερχόμουν εδώ και περνούσα υπέροχα με τα ξαδέρφια μου. 
Φαντάσου, τα αδέρφια μου είναι καθολικά και εγώ ήμουν η μόνη που βαφτίστηκε ορθόδοξη, ίσως επειδή ήθελα να μείνω μόνιμα εδώ.
Την εποχή που έκανες gossip στο Star σε πήρε επώνυμος να σου κάνει παράπονα γιατί δεν του άρεσε κάτι που είπες; 
Εννοείται... Στην αρχή είχα άγχος όταν χτυπούσε το τηλέφωνο, τώρα πια το αντιμετωπίζω πιο χαλαρά. Του λέω την αλήθεια και τελειώνει.
Φλορίντα Πετρουτσέλι Ελεονώρα Μελέτη σχέση

«Υπάρχει συνεργασία στην τηλεόραση που δεν θα ήθελα να μιλάω για αυτήν, που δεν πέρασα καλά και που δεν θα την ξαναέκανα»

Υπάρχει επώνυμος που να μη θέλεις να τον βλέπεις μπροστά σου; 
Φυσικά και υπάρχει, είναι δυνατόν; Με όλους τα έχουμε καλά και ωραία; Δεν γίνεται...
Στη δουλειά άκουσες ποτέ να λένε για σένα «ήρθε η ξένη να μας φάει τη θέση»; 
Όχι δεν άκουσα ποτέ κάτι τέτοιο. Εξάλλου δεν έδωσα ποτέ δικαιώματα για να με προσβάλλουν, ούτε δημιουργούσα εντάσεις και προβλήματα στη δουλειά. Είμαι γενικά χαμηλών τόνων και δεν είχα ποτέ έπαρση, αυτό μου βγήκε σε καλό. Πιστεύω ότι πάντα εκτιμάνε αυτόν που δεν φωνάζει.
Ματαιοδοξία είχες με την τηλεόραση; 
Όχι. Ήθελα η δουλειά που κάνω να έχει επιτυχία. Και η επιτυχία αυτής της δουλειάς είναι όταν βλέπεις να σε συμπαθεί ο κόσμος. 
Είμαι τόσο γεμάτη από την αγάπη και τα μηνύματα που έχω πάρει από τον κόσμο κατά τη διάρκεια της απουσίας μου από την τηλεόραση! Όταν δεν νοιάζεται ο κόσμος για σένα, τότε στενοχωριέσαι.
Υπάρχει συνεργασία για την οποία δεν θα ήθελες να μιλάς καθόλου; 
Ναι. Υπάρχει συνεργασία που δεν πέρασα καλά και δεν θα την ξαναέκανα, αλλά δεν θα σου πω ποια.
Έχεις χτυπήσει ποτέ εκνευρισμένη το χέρι στο τραπέζι και σηκώθηκες να φύγεις από δουλειά; 
Όχι, ποτέ! Έμεινα μέχρι το τέλος, περίμενα να τελειώσει η συνεργασία για να φύγω.
Γιατί έδεσες τόσο πολύ με την Ελεονώρα; 
Γιατί είμαστε και οι δύο Παρθένοι με 5 μέρες διαφορά, γιατί για κάποιο λόγο στις ζωές μας συνέβαιναν ταυτόχρονα τα ίδια πράγματα, στη δουλειά, στις σχέσεις. Και αφού ταιριάζαμε τόσο πολύ, δεθήκαμε περισσότερο.
Τι διαφορές βλέπεις στον χαρακτήρα σου μετά τη γέννηση της κόρης σου; 
Έχω πάψει να είμαι αγχώδης και νευρική. Έχω απίστευτη υπομονή που δεν πίστευα σε καμιά περίπτωση ότι είχα, είμαι πολύ ήρεμη και σίγουρα καλύτερη. 
Το παιδί μού «ρούφηξε» όλα τα μειονεκτήματα. Κάθομαι και σκέφτομαι πόσο καλή δουλειά έχω κάνει με τον εαυτό μου.
Στη συνάντησή σας με τον Άρη ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος; 
Από την πλευρά μου σίγουρα ναι, εκείνον δεν τον ρώτησα ποτέ. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ευλογημένη που τον γνώρισα, δεν θυμάμαι καν τι έκανα πριν από αυτόν. Έχω κάνει το παρελθόν μου delete. 
Ανέκαθεν μου άρεσε η οικογένεια και τα παιδιά βέβαια, αλλά δεν τα είχα βάλει στόχο. Από τη στιγμή που μου συνέβη και αυτό κατάλαβα πόσο μεγάλη ευλογία είναι.

«Ο Άρης ήταν παρών στη γέννα της μικρής και ομολογώ ότι με βοήθησε πάρα πολύ... Με έκανε να γελάω και ξεχνούσα τους πόνους»

Δεν είναι σπάνιο για μια εργασιομανή όπως ήσουν εσύ να αφήσεις τη δουλειά για να μεγαλώσεις την κόρη σου; 
Θα έχανα εγώ αυτές τις υπέροχες στιγμές με το παιδί μου; Ποτέ! Ήταν και το πρώτο μου παιδί, αλλά δεν το έχω μετανιώσει στιγμή, δεν θέλω βοήθεια, θέλω να τα κάνω μόνη μου όλα με τη Μαίρη. Το μωρό μου είναι πιο σημαντικό από οποιαδήποτε άλλη δουλειά.
Ο άντρας σου σε βοηθάει στο μεγάλωμα του παιδιού; 
Όσο μπορεί. Είναι πάρα πολύ καλός και τρυφερός πατέρας με την κόρη του παρ' όλο που δουλεύει πολύ. Όταν γυρνάει σπίτι τής αφιερώνεται ολοκληρωτικά. Και πάνες της αλλάζει και όλα τα κάνει για να με βοηθήσει.
Επιλόχεια κατάθλιψη πέρασες; 
Όχι, είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη, ούτε κατάλαβα πότε γέννησα. Επειδή πρόσεχα τη διατροφή μου και έκανα γυμναστική ακόμα και 15 μέρες πριν γεννήσω για να νιώθω καλά ψυχολογικά, πήρα μόνο 9 κιλά, οπότε δεν είχα να λύσω επιπλέον θέματα με το σώμα μου και την εμφάνισή μου που θα προστίθενταν στο άγχος και στην αϋπνία.

«Δεν το συζητώ ότι τον άντρα μου τον έριξα με τη μαγειρική μου. Η γυναίκα πρέπει να ξέρει ότι έχει ένα μεγάλο όπλο στα χέρια της όταν ξέρει να μαγειρεύει. Ισχύει σίγουρα αυτό που λένε ότι "ο έρωτας περνάει από το στομάχι"»

Το «Happy Day» σού λείπει; 
Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει... Τίποτα δεν μου λείπει, όλα κάνουν τον κύκλο τους. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τα παιδιά και γίναμε μια παρέα.
Γιατί πιστεύεις ότι σε αυτή την εκπομπή έγινες στον κόσμο περισσότερο γνωστή και αγαπητή; 
Ίσως γιατί τότε με έμαθε καλύτερα, ίσως γιατί περνούσαν καλά με την πλάκα που μου έκανε ο Βερύκιος, ίσως γιατί κάνοντας τη στήλη της μαγειρικής είδαν ότι ξέρω να μαγειρεύω ενώ μερικοί ίσως με είχαν στο μυαλό τους κάπως αλλιώς. 
Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων.
Φλορίντα Πετρουτσέλι Ελεονώρα Μελέτη σχέση
Τον άντρα σου τον έριξες με τη μαγειρική; 
Δεν το συζητώ. Η γυναίκα πρέπει να ξέρει ότι έχει ένα μεγάλο όπλο στα χέρια της όταν ξέρει να μαγειρεύει. Ισχύει σίγουρα ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. 
Είναι πολύ όμορφο να γυρνάει από τη δουλειά ο σύντροφός σου και να ξέρει ότι τον έχεις σκεφτεί και τον περιποιείσαι. 
Είναι ένας τρόπος να του δείχνεις την αγάπη και το ενδιαφέρον σου. Εγώ έχω μεγαλώσει στη Νότια Ιταλία, εκεί οι γυναίκες είναι πολύ αφοσιωμένες στον άντρα τους, οπότε νομίζω ότι αυτό έχει περάσει και στο DNA μου.
Συμβουλεύεσαι τον άντρα σου στα επαγγελματικά; 
Φυσικά, είναι πολύ σωστός σε ό,τι και αν μου πει. Έχει επιχειρηματικό μυαλό και η γνώμη του μετράει περισσότερο. 
Ο Άρης είναι πολύ πιο σταθερός σε αυτό που λέει, και μου αρέσει. Ξέρω ότι έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου να εμπιστευτώ και να ακουμπήσω, ενώ εγώ αλλάζω εύκολα γνώμη και δεν μπορώ να αποφασίσω.
Επειδή έχεις κάνει πολιτικό γάμο, ονειρεύεσαι να βάλεις το νυφικό σου και να κάνεις και τον θρησκευτικό; 
Όχι, καθόλου. Μπορώ να σου πω μάλιστα ότι μου δημιουργεί άγχος ο θρησκευτικός γάμος, οι προετοιμασίες και ότι πρέπει να σκεφτώ την κάθε λεπτομέρεια. 
Δεν ευχαριστιέσαι στην τελετή μετά από τόσο άγχος που έχεις περάσει. Πιστεύω ότι θα αργήσουμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο...
Με την πεθερά σου τι σχέσεις έχεις; 
Πάρα πολύ καλές. Είναι μεγάλο στήριγμα για μένα. Είμαι πολύ τυχερή, την αγαπώ και με αγαπάει.
Το παιδί αφαιρεί κάτι από τον ερωτισμό της γυναίκας; 
Άμα δεν προσέξεις, φυσικά. Εγώ έχω καταφέρει να κρατήσω τις ισορροπίες στο σπίτι μας και έτσι δεν νομίζω ότι κάποιος από τους δύο έχει παράπονο. Η αγάπη που δίνω στον καθένα τους είναι διαφορετική, αλλά καταφέρνω και τη μοιράζω σωστά.
Δεύτερο παιδί θέλεις; 
Ναι, θέλω να κάνω σύντομα και να μην έχει μεγάλη διαφορά από το πρώτο.
Ο άντρας σου ήταν παρών στη γέννα; 
Ναι, και ομολογώ ότι με βοήθησε πάρα πολύ, με έκανε να γελάω και ξεχνούσα τους πόνους.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΛΕΑΝΝΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
epirusblog.gr
5 of 5
Φλορίντα Πετρουτσέλι: Αυτή είναι η σχέση της με την Ελεονώρα Μελέτη - «Δέσαμε γιατί είμαστε...»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2996715140562522795
item