Άρτα: Κέντρο υγείας..."ΦΑΝΤΑΣΜΑ" στο Βουργαρέλι Άρτα: Κέντρο υγείας..."ΦΑΝΤΑΣΜΑ" στο Βουργαρέλι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Κέντρο υγείας..."ΦΑΝΤΑΣΜΑ" στο ΒουργαρέλιΆρτα: Κέντρο υγείας..."ΦΑΝΤΑΣΜΑ" στο Βουργαρέλι
Άλλο ένα Κέντρο Υγείας φάντασμα στο Βουργαρέλι Άρτας χωρίς γιατρούς...Μεγάλες ελλείψεις σε Κέντρα Υγείας της Άρτας καταγγέλει η ΠΟΕΔΗΝ.
Συγκεκριμένα:

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙΟΥ

Το Κ.Υ. Βουργαρελίου που εξυπηρετεί πάνω από 15.000 κατοίκους έχει εξελιχθεί σε Κέντρο Υγείας φάντασμα. Υπάρχει μόνο ένας ειδικευμένος γιατρός και αυτός οδοντίατρος, ο Διευθυντής του Κ.Υ.

Καλύπτεται μόνο από κάποιους αγροτικούς ιατρούς. Τα έκτακτα περιστατικά διακομίζονται στην Άρτα που είναι μιάμιση ώρα απόσταση με κίνδυνο της ζωής τους.

Συχνά έχουν καταγραφεί περιστατικά που κινδύνεψε η ζωή τους εξαιτίας της κατάστασης του Κ.Υ.

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗΣ

Στο Κ.Υ. Καλεντίνης υπηρετούν 3 οδηγοί πληρώματα ασθενοφόρων χωρίς να υπάρχει ασθενοφόρο, είναι ένα παλιό με μόνιμες βλάβες. 

Τα έκτακτα περιστατικά μεταφέρονται με ιδιωτικά μέσα (αγροτικά οχήματα, ΙΧ) εάν κληθεί ασθενοφόρο από Άρτα ή Βουργαρέλι που υπάρχουν σταθμοί του ΕΚΑΒ είναι μιάμιση ώρα απόσταση.

"Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να καλύψει το Κ.Υ. Βουργαρελίου με ιατρικό προσωπικό και το Κ.Υ. Καλεντίνης με ασθενοφόρο" καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Κέντρο υγείας..."ΦΑΝΤΑΣΜΑ" στο Βουργαρέλι
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3310772955196197427
Σχόλια
item