Γιάννενα: Τρεις στα Γιάννενα και μια στην Κέρκυρα

Γιάννενα: Τρεις στα Γιάννενα και μια στην Κέρκυρα
Ανενεργές, λόγω των αδειών του προσωπικού και όχι για κάποιον άλλο λόγο παραμένουν οι μηχανές του ΕΚΑΒ στα Γιάννενα.
Το ΕΚΑΒ διαθέτει τέσσερις μηχανές εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονται στο αμαξοστάσιο, ενώ η τέταρτη έχει διατεθεί για τους καλοκαιρινούς μήνες, μαζί με πλήρωμα για να καλύψει τις ανάγκες στην πόλη της Κέρκυρας.
Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες εκδηλώθηκε έντονη ανησυχία για το ενδεχόμενο οι μηχανές αυτές να μετακινηθούν στην Αθήνα για να καλύψουν εκεί ανάγκες, κάτι που έγινε με απόφαση της διοίκησης και του προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Τζανετή για τις μηχανές που υπήρχαν στην Κρήτη.
Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο διέθεταν συνολικά πέντε μηχανές, οι τρεις εκ των οποίων ζητήθηκε να αποσταλούν πριν από ένα χρόνο στην Αθήνα όπου και παρέμειναν ενώ την προηγούμενη εβδομάδα το ΕΚΑΒ με έγγραφό του ζήτησε να αποσταλούν και οι άλλες δύο.
Στα Γιάννενα σύμφωνα με τον διευθυντή της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ Β. Παπαδιώτη αποφασίστηκε λόγω των αδειών του προσωπικού, να καλύπτονται οι καθημερινές εφημερίες μόνο με ασθενοφόρο και όχι με τις μηχανές, εκτός από τη μία που «μετακόμισε» στην Κέρκυρα.
Μέχρι στιγμής διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κάποιο αίτημα από τη διοίκηση του ΕΚΑΒ για να μεταφερθούν οι μηχανές στην Αθήνα, συμπλήρωσε όμως ότι είναι έτσι κι αλλιώς μία διαφορετική διαδικασία στην περίπτωση των Ιωαννίνων καθότι οι μηχανές αποτελούν δωρεά χορηγών του ΕΚΑΒ και δεν αγοράστηκαν από την κεντρική διοίκηση.
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ele.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τρεις στα Γιάννενα και μια στην Κέρκυρα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3189865065370687133
item