Σοκ: Δίχρονο αγοράκι έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο Ρέθυμνο! Σοκ: Δίχρονο αγοράκι έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο Ρέθυμνο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σοκ: Δίχρονο αγοράκι έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο Ρέθυμνο!

Σοκ: Δίχρονο αγοράκι έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο Ρέθυμνο!

Συναγερμός σήμανε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) ύστερα από τη διακομιδή ενός δίχρονου αγοριού που τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από πτώση από μπαλκόνι!

Σύμφωνα με το Cretapost, το αγοράκι από το Ρέθυμνο έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικία και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, το δίχρονο διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ και όχι στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι έχει τραυματιστεί κυρίως στο κεφάλι. Η πτώση έγινε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και τις λεπτομέρειες του συμβάντος ερευνά η αστυνομία.

Και δεύτερο αγοράκι από πτώση στο ΠΑΓΝΗ
Σχεδόν την ίδια ώρα, στο ΠΑΓΝΗ εισήχθη ένα ακόμη δίχρονο αγόρι που τραυματίστηκε σε πτώση. Σε αυτή την περίπτωση, όπως αναφέρει το Cretapost, το παιδί τραυματίστηκε μετά από πτώση σε καρέκλα.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Ιωάννης Τασσόπουλςο χαρακτήρισε την κατάσταση και των δυο παιδιών ως σοβαρή. «Τα παιδιά είναι διασωληνωμένα και σε καταστολή και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας τους» είπε στο Cretapost ο κ. Τασσόπουλος. 

Αναφερόμενος σε ατυχήματα, όπως αυτά της πτώσης, ο κ. Τασσόπουλος κάλεσε μικρούς και μεγάλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις ημέρες των διακοπών.

epirusblog.gr
5 of 5
Σοκ: Δίχρονο αγοράκι έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο Ρέθυμνο!
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7913942669637349261
Σχόλια
item