Σημάδια που δείχνουν πως ο σύντροφός σας είναι ανώριμος! Σημάδια που δείχνουν πως ο σύντροφός σας είναι ανώριμος! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σημάδια που δείχνουν πως ο σύντροφός σας είναι ανώριμος!

Σημάδια που δείχνουν πως ο σύντροφός σας είναι ανώριμος!
Είσαι σε μια σχέση και δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για το πόσο ώριμος είναι ο σύντροφός σου; Διάβασε τα παρακάτω σημάδια που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.
#1. Θέλει να κάνετε τα πάντα με τον δικό του τρόπο. Αυτό είναι βασικό σημάδι ανωριμότητας και θα πρέπει να το προσέξεις ιδιαίτερα.
#2. Όταν νευριάζεις μαζί του για κάποιον λόγο, εφευρίσκει και εκείνος λόγους για να νευριάσει μαζί σου. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των μικρών παιδιών που δεν μπορούν να δεχτούν πως κάποιες φορές απλά έχουν κάνει ένα σφάλμα και πρέπει να μην αντιδράσουν με άσχημο τρόπο.
#3. Τείνει να ζηλεύει για τα πάντα. Η ζήλια είναι σημάδι ανωριμότητας γιατί οι ώριμοι άνθρωποι γνωρίζουν πως δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν και πως αν είναι της μοίρας γραφτό να πάει κάτι στραβά…θα πάει στραβά ό,τι και να κάνεις εσύ για να προστατέψεις τη σχέση.
#4. Σου λέει ότι σε συγχωρεί για κάτι που έκανες αλλά στο χτυπάει ξανά και ξανά.
#5. Είναι στη σχέση και δεν είναι! Αυτό σημαίνει πως του αρέσει που βγαίνετε, που πάτε μαζί ταξίδια, που τρώτε σε ωραία εστιατόρια αλλά δεν μπορεί να εμβαθύνει στη σχέση και να νιώσει περισσότερα συναισθήματα.
epirusblog.gr
5 of 5
Σημάδια που δείχνουν πως ο σύντροφός σας είναι ανώριμος!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8324035613562579276
Σχόλια
item