Γιάννενα: Μ. Κεφάλα- «Ο πρωθυπουργός ήξερε από πριν τι ήθελε και πώς θα το πετύχει» Γιάννενα: Μ. Κεφάλα- «Ο πρωθυπουργός ήξερε από πριν τι ήθελε και πώς θα το πετύχει» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μ. Κεφάλα- «Ο πρωθυπουργός ήξερε από πριν τι ήθελε και πώς θα το πετύχει»

Γιάννενα: Μ. Κεφάλα- «Ο πρωθυπουργός ήξερε από πριν τι ήθελε και πώς θα το πετύχει»
Η προετοιμασία και η ταχύτητα με την οποία κινήθηκε η κυβέρνηση τον πρώτο μήνα της διακυβέρνησης της χώρας, αποτέλεσαν την καλύτερη απόδειξη, για το σχέδιο του Κυρ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ να αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα και να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. 
Αυτή είναι η πολιτική εκτίμηση της Μαρίας Κεφάλα, βουλευτού Ιωαννίνων, που με δηλώσεις την Παρασκευή σχολίασε τη διακυβέρνηση των πρώτων 40 ημερών, κάνοντας λόγο για σαφείς στοχεύσεις και αποτελεσματικότητα, που αποδεικνύεται από την κατάθεση και ψήφιση των πρώτων νομοσχεδίων.
«Η κυβέρνηση προώθησε τα πρώτα νομοσχέδια γιατί ο Πρωθυπουργός ήξερε από πριν τι ήθελε να κάνει και πώς θα το πετύχει. 
Το φορολογικό νομοσχέδιο με τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος δείχνουν το δρόμο για το πώς θα κινηθεί στην πορεία η κυβέρνηση, με γνώμονα το συμφέρον της χώρας και των πολιτών», τόνισε η κα Κεφάλα.
Δηλώσεις Αντ. Φούσα
Με μία μικρή αιχμή για τον αποκλεισμό του Στέφανου Φούσα από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στα Ιωάννινα, ο πρώην υπουργός Αντ. Φούσας σχολίασε και αυτός τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας κυβέρνησης.\
«Παρότι μερικοί μπορεί να έχουν αδικηθεί ή να έγιναν και κάποια λάθη στις επιλογές των υποψηφίων στο νομό, ωστόσο πάνω απ’ όλα σημασία έχει η πατρίδα, ο τόπος και το εθνικό συμφέρον. 
Η κυβέρνηση ξεκίνησε πολύ καλά. Ο κ. Μητσοτάκης είναι άριστα προετοιμασμένος, δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος, δε λέει ψέματα, δεν είναι λαϊκιστής και ήδη με τα πρώτα νομοθετικά βήματα, έδειξε πως είναι έτοιμος να διοικήσει αποτελεσματικά. 
Ελπίζω ότι τα πολιτικά πράγματα στη χώρα θα εξελιχθούν καλύτερα, γιατί ο τόπος έχει ανάγκη μία ισχυρή και σοβαρή κυβέρνηση, μακριά από αγκυλώσεις και λαϊκισμούς», ανέφερε ο κ. Φούσας.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μ. Κεφάλα- «Ο πρωθυπουργός ήξερε από πριν τι ήθελε και πώς θα το πετύχει»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4922107965506085958
Σχόλια
item