Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Στον εισαγγελέα σήμερα ο χειριστής του φουσκωτού Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Στον εισαγγελέα σήμερα ο χειριστής του φουσκωτού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Στον εισαγγελέα σήμερα ο χειριστής του φουσκωτού

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Στον εισαγγελέα σήμερα ο χειριστής του φουσκωτού

Στον εισαγγελέα Ναυπλίου θα οδηγηθεί σήμερα ο χειριστής του φουσκωτού ταχύπλοου, το οποίο συγκρούστηκε με μικρό αλιευτικό σκάφος, κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Από το τραγικό δυστύχημα, έχασαν τη ζωή τους δύο άνδρες 60 και 70 ετών και να τραυματιστεί σοβαρά μία 60χρονη γυναίκα, όλοι αδέλφια.

Ο 44χρονος χειριστής που κρατείται στο λιμεναρχείο Ναυπλίου, φέρεται να υποστήριξε, μέσω του συνηγόρου του, ότι κατά την πορεία του ταχύπλοου δεν αντιλήφθηκε το μικρό αλιευτικό, που πιθανόν, δεν είχε επαρκή φωτισμό.

Ανέφερε, εξάλλου, ότι μετά το συμβάν, δεν εξαφανίστηκε, αλλά προσπάθησε να βοηθήσει προκειμένου να περισυλλεχθούν τα άτομα που είχαν πέσει στη θάλασσα από τη μικρή λέμβο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος και να βγει στην ξηρά προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αλλά και να επικοινωνήσει με το συνήγορό του.

Σημειώνεται ότι ο χειριστής του ταχύπλοου που σκόρπισε τον θάνατο στο Πόρτο Χέλι, παρουσιάστηκε το πρωί αυτοβούλως στο Λιμεναρχείο παρουσία του δικηγόρου του. Υποβλήθηκε σε αιματοληψία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται τη Δευτέρα.

Η τραυματισμένη γυναίκα από το μικρό αλιευτικό σκάφος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Στο ταχύπλοο εκτός του 44χρονου χειριστή επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες, (δύο άνδρες, τρεις γυναίκες και πέντε παιδιά) οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Στον εισαγγελέα σήμερα ο χειριστής του φουσκωτού
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1452030086279931330
Σχόλια
item