Έρευνα: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των πλούσιων ανθρώπων; Έρευνα: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των πλούσιων ανθρώπων; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έρευνα: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των πλούσιων ανθρώπων;

Έρευνα: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των πλούσιων ανθρώπων;
Ένας επιτυχημένος άνθρωπος στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και πλούσιος.  Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των πλούσιων ανθρώπων;
Μια μελέτη σύγκρινε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας 130 εκατομμυριούχων με αυτά απλών καθημερινών ατόμων. Το αποτέλεσμα είχε μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι πλούσιοι άνθρωποι τείνουν να είναι:
Πιο εξωστρεφείς: Και έχει νόημα. Κανείς δεν μπορεί να πετύχει μόνος του. Χρειάζεται η ικανότητα της συναναστροφής με ανθρώπους από τους οποίους μπορεί να εμπνευστεί και να βοηθηθεί.
Περισσότερο ευσυνείδητοι: Και αυτό έχει νόημα. Ένας ευσυνείδητος άνθρωπος παίρνει έξυπνες αποφάσεις, εστιάζει σε μακροπρόθεσμους στόχους και δίνει πάντα το καλό παράδειγμα.
Συναισθηματικά σταθεροί: Η συναισθηματική σταθερότητα κατά τη λήψη αποφάσεων είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.
Λιγότερο νευρωτικοί: Όταν κάποιος είναι κουρασμένος, ανήσυχος ή φοβισμένος, είναι δύσκολο να φτάσει στην επιτυχία.
Περισσότερο εγωκεντρικοί: Αυτό ίσως δεν ακούγεται πολύ καλό. Αλλά και πάλι, ο Adam Grant λέει ότι οι ταπεινοί ναρκιστές έχουν πολύ μεγάλες προσδοκίες για επιτυχία ... καταλαβαίνουν ωστόσο ότι τα μεγάλα επιτεύγματα είναι σχεδόν πάντα αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας.
Και το πιο σημαντικό σημείο: Ποτέ δεν θα πλουτίσει κάποιος δουλεύοντας για κάποιον άλλο. Ούτε πρόκειται να δει τις καταθέσεις του να αυξάνονται έχοντας την ασφάλεια μιας 8ωρης εργασίας.
Συμπέρασμα: Αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες να γίνετε πλούσιοι,  ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση.
epirusblog.gr
5 of 5
Έρευνα: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των πλούσιων ανθρώπων;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7435152117485347596
Σχόλια
item