Άρτα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Άρτα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΆρτα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣοβαρά προβλήματα υδροδότησης και μάλιστα εν μέσω καύσωνα, αντιμετωπίζουν τα χωριά του δήμου Γ. Καραϊσκάκη, με τον δήμαρχο Περικλή Μίγδο να κάνει έκκληση για ορθολογική χρήση του νερού...
Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη: 

"Παρακαλούνται οι δημότες όλων των Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και οι δικοί μας ανθρώποι που ηρθαν απο τα μεγάλα αστικά κέντρα και βρίσκοντε αυτές τις μέρες στις γειτονιές που έχουν γεννηθεί , όλοι μαζί να υποστηρίξουμε την προσπάθεια περί περιορισμού και αλόγιστης χρήσης του νερού!

Πρόβλημα παρουσιάζεται σχεδόν σε όλες τις κοινότητες και επιβάλλεται η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων στην χρήση του νερού με σεβασμό στον συνάνθρωπο και κυρίως στα μικρά παιδιά, ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους. 

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη δεν διαθέτει αρμόδια υπηρεσία ύδρευσης. πχ (ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑ ) ούτε εργάτες ύδρευσης και υπαλληλικό προσωπικό διενέργειας ελέγχων και ως εκ τούτου δυσκολεύεται το έργο εποπτείας της κατανάλωσης νερού. 

Αν κάποιος συνυπολογίσει στα παραπάνω και την μεγάλη πτώση που παρουσιάζουν πηγές και γεωτρήσεις αλλά και την πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα από δικούς μας ανθρώπους αυτό το μήνα στα χωριά μας αντιλαμβάνεται ότι μόνο με συνεννόηση, σεβασμό και αλληλέγγυο πνεύμα μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα μια όντως δύσκολη κατάσταση!"

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8944135756801740606
Σχόλια
item