Χαμογελάει ξανά η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Μετά το ψυχιατρείο, παντρεύεται! Χαμογελάει ξανά η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Μετά το ψυχιατρείο, παντρεύεται! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χαμογελάει ξανά η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Μετά το ψυχιατρείο, παντρεύεται!

Χαμογελάει ξανά η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Μετά το ψυχιατρείο, παντρεύεται!
Χαμογελάει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, αφού μετά το ψυχιατρείο όπου νοσηλευόταν με δική της απόφαση παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η ίδια πρόκειται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της, Γρηγόρη, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της.
«Ήταν άδικα όλα αυτά που βίωσα. Δεν έπρεπε να τα ζήσω γιατί δεν τα άξιζα. Όμως, όλα έχουν ένα happy end και στην δική μου περίπτωση αυτό είναι ο Γρηγόρης. Ο Γρηγόρης μου έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό πρόταση γάμου. 
Εγώ το σκέφτομαι ακόμα, όμως, μάλλον στο τέλος θα πω “ναι” και θα ανεβούμε τα σκαλιά της εκκλησίας. 
Θεωρούμε και οι δύο πως μπορούμε να κάνουμε αυτό το δύσκολο βήμα. Η σχέση μας έχει περάσει από 40 κύματα, όμως η αγάπη μας ήταν και παραμένει αμοιβαία», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso, η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου.
Όσον αφορά την γνωριμία της με τον αγαπημένο της δήλωσε: «Με τον Γρηγόρη γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων πριν από περίπου τρία χρόνια. Στην αρχή δεν τον είδα ερωτικά, αν και μου άρεσε. 
Όμως περνώντας ο καιρός είδα τη ζεστασιά που μου πρόσφερε αυτός ο άνθρωπος και ήρθαμε πιο κοντά. Μεσολάβησε το θέμα με τον εγκλεισμό μου, είχαμε και οι δύο ανοιχτές πληγές και πριν από λίγο καιρό αποφασίσαμε ότι μπορούμε να πορευτούμε μαζί».
Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μετά το ψυχιατρείο παντρεύεται
epirusblog.gr
5 of 5
Χαμογελάει ξανά η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Μετά το ψυχιατρείο, παντρεύεται!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6113019195122362415
Σχόλια
item