Ζέτα Μακρυπούλια: Η περιοδεία με τον «Δον Ζουάν» και η επιθυμία για διακοπές!

Ζέτα Μακρυπούλια: Η περιοδεία με τον «Δον Ζουάν» και η επιθυμία για διακοπές!
Θέλει επειγόντως διακοπές η Ζέτα Μακρυπούλια.
Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια μετά από ένα γεμάτο τηλεοπτικό χειμώνα με το Ρουκ Ζουκ και μετά τον πυρετό προετοιμασιών για το νέο show του Ant1, “The Final Four” που θα παρουσιάσει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, έφυγε για περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. 
Με την παράσταση «Δον Ζουαν» και τους Νίκος Κουρή και Μάκη Παπαδημητρίου η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει θεατρικό tour και η ανατπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη. Και όπως καταλαβαίνεις δεν έχει προλάβει να ξεκουραστεί καθόλου.
Η αλήθεια είναι πως η Ζέτα Μακρυπούλια αγαπά πολύ το θέατρο και η πρόταση για τον «Δον Ζουάν» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη ήταν πολύ δελεαστική για να την αρνηθεί. 
Έτσι ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι της περιοδείας σε όλη την Ελλάδα, με το ζεστό χειροκρότημα του κοινού να αποτελεί ένα γλυκό συναίσθημα για την όμορφη Ζέτα.
Ωστόσο, η επιθυμία για λίγη ξεκούραση και διακοπές δεν παύει να ισχύει. Βλέπεις, η μόνη απόδραση που έκανε μέσα στο καλοκαίρι ήταν ένα μίνι ταξίδι με τους φίλους της στην Κέρκυρα, κοντά στα γενέθλιά της. 
Ο μικρός επίγειος παράδεισος που συνάντησε εκεί, δεν μπορούσε παρά να την μαγέψει και να την κάνει να ανυπομονεί να γυρίσει στο νησί. 
Η ίδια μάλιστα, ανέβασε και μετά το ταξίδι δυο φωτογραφίες από την απόδραση στην Κέρκυρα αναφέροντας: «Όχι δεν είμαι εκεί… Αλλά θα ήθελα πολύ να είμαι!».


















Προς το παρόν, πάντως, συνεχίζει την περιοδεία της στην Ελλάδα. Μετά την  παράσταση στα Χανιά και τις βόλτες στην Κρήτη, η Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμάζεται για Καβάλα, Πολύγυρο και Χαλκιδική.
Και το ταξίδι συνεχίζεται!
epirusblog.gr
5 of 5
Ζέτα Μακρυπούλια: Η περιοδεία με τον «Δον Ζουάν» και η επιθυμία για διακοπές!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4915108292041212187
item