Γιάννενα: Έγινε το πρώτο βήμα για το νέο κλειστό γυμναστήριο

Γιάννενα: Έγινε το πρώτο βήμα για το νέο κλειστό γυμναστήριο
Το πρώτο και ίσως σημαντικότερο βήμα από μεριάς του για την ανέγερση νέου κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή του Βοτανικού έκανε ο Δήμος Ιωαννιτών στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου αποφάσισε ομόφωνα την παραχώρηση της χρήσης δημοτικής έκτασης συνολικής επιφάνειας 16.018,54 τ.μ. στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Η Δ/νση Πολεοδομίας του Δήμου είχε συντάξει το απαραίτητο τοπογραφικό Διάγραμμα και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο για να αποκτήσουν τα Γιάννενα ένα κλειστό γυμναστήριο αντάξιο του μεγέθους τους.
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα αναλάβει το κόστος κατασκευής του νέου κλειστού γυμναστηρίου ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να αιτηθεί την συμμετοχή του Δήμου στη Διοίκηση του νέου κλειστού ώστε να έχει ουσιαστικό λόγο και ρόλο όταν αυτό αρχίσει να λειτουργεί.
Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, στην τοποθέτησή του τόνισε ότι ελπίδα όλων είναι να μπει έτσι ένα τέλος σε μια παλινωδία ετών και μια ασυνέπεια του κεντρικού κράτους απέναντι στο Δήμο Ιωαννιτών και τους κατοίκους της περιοχής.
«Η ανέγερση του καινούργιου αυτού κλειστού γυμναστηρίου σε συνδυασμό με τη λειτουργία του «Νέου Κλειστού» στο ΠΕΑΚΙ, αλλά και του υπερσύγχρονου αθλητικού Κέντρου στα Καρδαμίτσια που ωρίμασε η Δημοτική Αρχή, θα καταστήσουν τα Γιάννενα έναν από τους κορυφαίους Δήμους της χώρας σε επίπεδο αθλητικών υποδομών.
Η λογική της συνεργασίας για την επίτευξη υψηλών στόχων για την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και την ανάπτυξη του τόπου ήταν από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη Διοίκηση του Δήμου πρώτη προτεραιότητα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέγκας.
dimotikoradiofono.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Έγινε το πρώτο βήμα για το νέο κλειστό γυμναστήριο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6651828772844117410
item