Αντζελίνα Τζολί: Αποχαιρετά τον γιο της! (Βίντεο)

Αντζελίνα Τζολί: Αποχαιρετά τον γιο της! (Βίντεο)
Η Αντζελίνα Τζολί αποχαιρετά τον μεγαλύτερο γιο της!

Ο 18χρονος Μάντοξ είναι και επίσημα φοιτητής πανεπιστημίου. Ο ίδιος κατέφθασε συνοδευόμενος από την διάσημη μητέρα του στο Πανεπιστήμιο Yonsei στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, ενώ σύμφωνα με πηγή, ο Μάντοξ ετοιμάζεται να σπουδάσει βιοχημεία.
Προτίμησε το πανεπιστήμιο της Νότιας Κορέας έναντι άλλων
Τον περασμένο Απρίλιο είχε γίνει γνωστό πως ο μεγάλος γιος της Αντζελίνας Τζολί ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις σπουδές του, ωστόσο δεν είχε διευκρινιστεί σε ποιο πανεπιστήμιο θα φοιτούσε, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο είτε για την Νότια Κορέα είτε για την Νέα Υόρκη.
View this post on Instagram
A post shared by jowonnn🦄☂️ (@xx_efu) on 
«Έγινε αποδεκτός και σε άλλα πανεπιστήμια, αλλά επέλεξε το Yonsei» ανέφερε η πηγή. «Έχει μελετήσει την κορεατική γλώσσα ενώ έχει μαθήματα πολλές ώρες την εβδομάδα για να προετοιμαστεί». 
Μάλιστα η πηγή πρόσθεσε ότι παρόλο που θα είναι μακριά από την οικογενειακή βάση στην Αμερική, το πανεπιστήμιό του είναι κοντά στο σπίτι της οικογένειας στην Καμπότζη. 
«Είναι πολύ δεμένος με τα αδέρφια του και όλοι τους ελπίζουν να τον επισκεφθούν σύντομα» τόνισε η πηγή.
Αντζελίνα Τζολί: Αποχαιρετά τον γιο της! (Βίντεο) Η εγγραφή αποθηκεύτηκε.
Συγκινημένη και έτοιμη να βάλει τα κλάματα η Αντζελίνα Τζολί
Η Αντζελίνα Τζολί πάντως, όπως και κάθε μητέρα που αφήνει τον γιο της στο πανεπιστήμιο, προσπάθησε αλλά δεν φάνηκε να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 
Σε βίντεο που αναρτήθηκε σε έναν λογαριασμό στο Instagram από κάποιον συμφοιτητή του Μάντοξ, η διάσημη ηθοποιός φαίνεται να λέει: «Φεύγω σήμερα, ήρθα για να τον αφήσω... Προσπαθώ να μην κλάψω» αν και τα μάτια της είναι βουρκωμένα.
Να σημειωθεί πως οι Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ μοιράζονται την επιμέλεια των 6 παιδιών τους μετά το διαζύγιό τους το 2016.
Ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της χώρας
Όσο για το Πανεπιστήμιο Yonsei, είναι ένα ιδιωτικό ερευνητικό ίδρυμα που βρίσκεται στην Σεούλ, το οποίο ιδρύθηκε το 1885. 
Το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο είναι μέρος των τριών ελίτ πανεπιστημίων της Νότιας Κορέας και θεωρείται ένα από τα καλύτερα της χώρας. Έχει 19.000 προπτυχιακούς φοιτητές, περίπου 8.000 μεταπτυχιακούς και 3.000 φοιτητές που κάνουν το ντοκτορά τους.
Πηγή: iefimerida.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Αντζελίνα Τζολί: Αποχαιρετά τον γιο της! (Βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3707610806787708347
item