Γιάννενα: Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών στο αεροδρόμιο Γιάννενα: Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών στο αεροδρόμιο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών στο αεροδρόμιο

Γιάννενα: Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών στο αεροδρόμιο

Το νέο Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων ξεκίνησε να λειτουργεί στο διεθνές αεροδρόμιο Ιωαννίνων, συμβάλλοντας στην περαιτέρω αναβάθμισή του, αλλά και στην πληρέστερη τουριστική ενημέρωση των επιβατών, που ταξιδεύουν στην Ήπειρο.

Η ιδέα λειτουργίας ενός Γραφείου Πληροφοριών ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλονταν για την ανάπτυξη του αεροδρομίου, ο τότε πρόεδρος Κώστας Βλάχος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και ανάπτυξης Γιώργος Τάσσος έκαναν αίτηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, για να δοθεί ο χώρος, όπως ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Στάθης Σιούτης, καλώντας τα τουριστικά γραφεία που συνεργάζονται με αεροπορικές εταιρίες, να ενημερωθούν από τη διοίκηση για τις δυνατότητες συνεργασίας και ανάπτυξης νέων δρομολογίων για το 2020
Τέσσερα χρόνια μετά, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του νέου αερολιμένα, το εγχείρημα αυτό υλοποιείται, χάρη στις προσπάθειες του αερολιμενάρχη Ιωαννίνων Βασίλη Μητσιμάρη καθώς και στις χορηγίες πολλών εταιριών, τις οποίες και ευχαριστεί η Ένωση.
Το γραφείο στεγάζεται στον νέο χώρο αφίξεων και λειτουργεί καθημερινά πρωί και απόγευμα, παρέχοντας πλούσιο τουριστικό υλικό και χάρτες της Ηπείρου, καθώς και πληροφοριακό υλικό για τα μουσεία και την γαστρονομία της περιοχής μας. Στον χώρο έχει εγκατασταθεί και μια οθόνη touch screen για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.
Το γραφείο πληροφοριών λειτουργεί σε συνεργασία με τον αερολιμένα Ιωαννίνων, την περιφέρεια Ηπείρου, τους δήμους του νομού και την Ελληνική Αστυνομία.
Η λειτουργία του Γραφείου συμπίπτει με την κατακόρυφη αύξηση των επιβατών, που εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων. 

Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ο διεθνής αερολιμένας Ιωαννίνων πέτυχε για το πρώτο επτάμηνο του 2019 την μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση επιβατών, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας.

agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών στο αεροδρόμιο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5380075507581935384
Σχόλια
item