Σε Παρίσι - Βερολίνο ο Μητσοτάκης

Σε Παρίσι - Βερολίνο ο Μητσοτάκης

Με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν θα συναντηθεί εντός της εβδομάδας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στις 29 του μήνα θα συναντηθεί στο Βερολίνο με την Άνγκελα Μέρκελ. 

Τα ταξίδια του πρωθυπουργού αξιολογούνται ως ιδιαίτερα σημαντικά από το Μαξίμου, καθώς στόχο έχουν να ενισχυθεί το κλίμα εμπιστοσύνης και σε συνδυασμό με τις κινήσεις που έχει κάνει ήδη και σχεδιάζει να κάνει στο επόμενο διάστημα η κυβέρνηση «να πάρει μπροστά η Οικονομία». 

Το Μαξίμου μπαίνει ξανά σε φουλ ρυθμούς δουλειάς μετά την ανάπαυλα του δεκαπενταύγουστου και εκτός από τη διυπουργική σύσκεψη που έχει προγραμματισθεί για αύριο με θέμα τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό της Σαμοθράκης, εντείνεται και η προετοιμασία ενόψει της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο πρωθυπουργός δεν αναμένεται να εξαγγείλει παροχές στη ΔΕΘ, αλλά να θέσει το αναπτυξιακό πλάνο της κυβέρνησής του για τη χώρα. 

Παράλληλα, γίνεται και η προετοιμασία για τα νομοσχέδια που θα έρθουν το Σεπτέμβριο στη Βουλή και αφορούν το αναπτυξιακό πλαίσιο και τους φόρους με βασικό προσανατολισμό να γίνει η χώρα φιλική στις επενδύσεις. 


Το αναπτυξιακό νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί προς διαβούλευση έως το τέλος του μήνα και θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση εντός του Σεπτεμβρίου. 
epirusblog.gr
5 of 5
Σε Παρίσι - Βερολίνο ο Μητσοτάκης
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4963942792493840691
item