Σημάδια; Ενα σμήνος ακρίδων χτυπά τη Μέκκα και ο μαγνητικός πόλος της Γης κάνει μια «αιφνίδια μετατόπιση» + βίντεο. Σημάδια; Ενα σμήνος ακρίδων χτυπά τη Μέκκα και ο μαγνητικός πόλος της Γης κάνει μια «αιφνίδια μετατόπιση» + βίντεο. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σημάδια; Ενα σμήνος ακρίδων χτυπά τη Μέκκα και ο μαγνητικός πόλος της Γης κάνει μια «αιφνίδια μετατόπιση» + βίντεο.

Σημάδια; Ενα σμήνος ακρίδων χτυπά τη Μέκκα και ο μαγνητικός πόλος της Γης κάνει μια «αιφνίδια μετατόπιση» + βίντεο.
Γράφει ο Michael Synder. Πραγματικά παράξενα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. 
Θα μιλήσουμε για την «ξαφνική μετατόπιση του Βόρειου Πόλου» αργότερα σε αυτό το άρθρο, αλλά πρώτα θέλω να επικεντρωθώ στο πολύ ασυνήθιστο γεγονός που μόλις έλαβε χώρα στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας.
Ένα «μαζικό σμήνος» από χιλιάδες και χιλιάδες μαύρες ακρίδες κατέβηκε στην ιερή περιοχή του Ισλάμ και το βίντεο αυτής της «πανούκλας» προκαλεί αναμφίβολα μεγάλη ανησυχία σε όλα τα κοινωνικά μέσα. 
Τα ακόλουθα προέρχονται από  τους Times of Israel … Ένα τεράστιο σμήνος ακρίδων μαστίζουν τη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, προτρέπει τις αρχές στον ιερότερο χώρο του Ισλάμ να ξεκινήσουν μια επιχείρηση καθαρισμού για να τα αφαιρέσουν. 
Τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν τα έντομα που σέρνονται γύρω από τους καθαριστές και τους λατρευτές στο Μεγάλο Τζαμί της πόλης, όπου συγκεντρώνονται εκατομμύρια μουσουλμάνοι προσκυνητές κάθε χρόνο.
Και αυτό δεν ήταν μόνο ένα προσωρινό φαινόμενο. Μόλις έφταναν οι ακρίδες, δεν ήθελαν να φύγουν και αναφέρεται ότι  «καλύπτουν τα τείχη του τζαμιού» … Εν τω μεταξύ, η συμπεριφορά του πλανήτη μας γίνεται και πάλι πρωτοσέλιδο. 
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο μαγνητικός Βόρειος Πόλος κάνει μια «ξαφνική στροφή» μακριά από τον Καναδά,  προς τη Ρωσία … Βαθιά κάτω από την επιφάνεια της Γης,ο υγρός σίδηρος λικνίζεται γύρω στον πυρήνα του, προκαλώντας το Βόρειο Πόλο να απομακρυνθεί από τον Καναδά προς τη Σιβηρία.
Αυτό έχει προκαλέσει την επείγουσα επικαιροποίηση του παγκόσμιου μαγνητικού μοντέλου από τους εμπειρογνώμονες του παγκόσμιου γεωμαγνητισμού, όπου θα αλλάξει,και θα δείξει πού ακριβώς είναι ο Βόρειος Πόλος. 
Η επόμενη ενημέρωση δεν είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μέχρι το 2020, αλλά λόγω της ξαφνικής μετατόπισης του βόρειου πόλου, οι ερευνητές πρέπει να το προωθήσουν. 
Αυτές τις μέρες η συντριπτική πλειοψηφία από εμάς χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό το GPS για να οδηγούμε και η ταχεία κίνηση του μαγνητικού Βόρειου Πόλου  προκαλεί σοβαρά σφάλματα πλοήγησης. Πραγματικά ζούμε  σε αποκαλυπτικές στιγμές , αν και οι περισσότεροι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.
Ο πλανήτης μας αλλάζει. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έγραψα για το γεγονός ότι η Αλάσκα είχε πληγεί  από 81 σημαντικούς σεισμούς  κατά τις πρώτες εννέα ημέρες του 2019. 
Οι μεγάλοι σεισμοί χτυπούν σε όλο το «δακτυλίδι της φωτιάς», όταν αδρανείς ηφαίστεια εκρηγνύονται σαν πυροτέχνημα σε όλο τον κόσμο, και το τσουνάμι που έπληξε την Ινδονησία για μια ακόμη φορά μας υπενθύμισε πόσο ευάλωτοι είμαστε όντως σε μεγάλες φυσικές καταστροφές. 
Αυτή τη στιγμή τα κύρια μέσα ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες επικεντρώνονται έντονα στο  κλείσιμο της κυβέρνησης , αλλά στο μεγαλύτερο σύστημα των πραγμάτων το κλείσιμο είναι μικρές πατάτες σε σύγκριση με μερικά από τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν. 
Το 2019 έχει ξεκινήσει με πολύ περίεργο τρόπο και έχω την αίσθηση ότι τα πράγματα πρόκειται να γίνουν πολύ παράξενα.
epirusblog.gr
5 of 5
Σημάδια; Ενα σμήνος ακρίδων χτυπά τη Μέκκα και ο μαγνητικός πόλος της Γης κάνει μια «αιφνίδια μετατόπιση» + βίντεο.
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 6375967250727857198
Σχόλια
item