Σταματίνα Τσιμτσιλή & Μάρα Ζαχαρέα: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Πάρο! Σταματίνα Τσιμτσιλή & Μάρα Ζαχαρέα: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Πάρο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή & Μάρα Ζαχαρέα: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Πάρο!

Σταματίνα Τσιμτσιλή & Μάρα Ζαχαρέα: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Πάρο!
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βιώνει ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής της μαζί με τον σύζυγός της, Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους.
Η παρουσιάστρια συνεχίζει τις οικογενειακές διακοπές της στην Πάρο και δεν σταματά να μοιράζεται με τους followers της διάφορα στιγμιότυπα από τις ημέρες της στο νησί.
Μάλιστα, η παρουσιάστρια εκτός από την οικογένειά της, έχει στην συντροφιά της την καλή της φίλη Μάρα Ζαχαρέα.
Τα τελευταία έξι χρόνια τις συνδέει μια δυνατή φιλία και είναι τρανή απόδειξη πως η ενημέρωση μπορεί κάλλιστα να συνυπάρχει με την ψυχαγωγία.
Για ένα ακόμη καλοκαίρι η Μάρα Ζαχαρέα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνουν κοινές οικογενειακές διακοπές στην Πάρο και περνούν αρκετό χρόνο μαζί, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του περιοδικού YOU. 
Εκτός από τις συχνές εξόδους σε εστιατόρια της Παροικιάς και της Νάουσας μαζί με τις οικογένειές τους, μοιράζονταν και την ίδια παραλία για τις βουτιές και την ξεκούρασή τους. 
Σχεδόν κάθε πρωινό τις τελευταίες μέρες δίνουν το καθιερωμένο τους ραντεβού δίπλα στη θάλασσα για μπάνιο και στη συνέχεια για κουβεντούλα στις ξαπλώστρες. 
Τις τελευταίες μέρες στο νησί βρίσκεται και ο σύζυγος της Σταματίνας, Θέμης Σοφός, αλλά και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και σύζυγος της Μάρας Ζαχαρέα, Θοδωρής Ρουσόπουλος, και τα δύο ζευγάρια έχουν δημιουργήσει μια αχώριστη παρέα.
epirusblog.gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή & Μάρα Ζαχαρέα: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Πάρο!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2283837834459444635
Σχόλια
item