Χριστίνα Κολέτσα: "Σπάει" την σιωπή της για τον σύντροφο της! Αποκλειστικές δηλώσεις!

Χριστίνα Κολέτσα: "Σπάει" την σιωπή της για τον σύντροφο της! Αποκλειστικές δηλώσεις!
Η Χριστίνα Κολέτσα, "σπάει" την σιωπή της για τον σύντροφο της, για πρώτη φορά. Οι αποκλειστικές δηλώσεις στο Youweekly.

Τι κι αν μία πρόσφατη εγχείρηση την ταλαιπώρησε; Η Χριστίνα Κολέτσα έσφιξε τα δόντια και σήμερα ποζάρει πιο σέξι από ποτέ, ενώ απαντάει αν το κάνει... εσκεμμένα, αν θα έκανε παιδί εκτός γάμου και γιατί δεν της αρέσει να μιλάει για τη σχέση της με τον Δημήτρη Δεγαμινιώτη, παρ' ότι εκείνος την εμπιστεύεται.

«Μου έχουν χρεώσει άπειρες σχέσεις, ξυπνούσα και δεν ήξερα με ποιον θα διαβάσω ότι είμαι. Έχει τύχει να πλένω πιάτα στο σπίτι μου και να ακούω σε εκπομπή ότι είμαι κρουαζιέρα!»

undefined
Το πρόγραμμά της γεμάτο, πιο πρόσφατοι σταθμοί το Ναύπλιο και το Λουτράκι, ενώ ενδιάμεσα προσπαθεί να κάνει διακοπές σε προορισμούς που δεν έχει επισκεφτεί στο παρελθόν. 
Σε ένα διάλειμμα από τα συνεχή ταξίδια και τις υποχρεώσεις της καταφέρνουμε τελικά να μιλήσουμε, με τη Χριστίνα να εξηγεί τον λόγο που βρίσκεται συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι και να συμπληρώνει πως «η Ελλάδα είναι μία από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου το καλοκαίρι».
Διαβάζω παντού «σέξι η Χριστίνα Κολέτσα»... Νιώθεις σέξι όταν φωτογραφίζεσαι;
Όχι, ποτέ δεν ένιωσα ότι είμαι «σέξι», τουλάχιστον έτσι όπως το λένε. Αισθάνομαι όμως καλά με τον εαυτό μου, χωρίς να νιώθω συγκεκριμένα σέξι ή οτιδήποτε άλλο. 
Δεν είχα αυτοπεποίθηση ανέκαθεν, την έχω «χτίσει» γιατί είμαι αρκετά δουλεμένη σαν άνθρωπος. Έχω πει ότι για πολλά χρόνια έκανα ψυχοθεραπεία, που γενικά είναι μια βουτιά στον εαυτό σου γεμάτη εκπλήξεις και δεν τελειώνει ποτέ.
Υπήρχε στιγμή που ήθελες να απομονωθείς;
Πρόσφατα όχι, αλλά πέρασα διάφορες φάσεις στη ζωή μου που κλείστηκα στον εαυτό μου χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Δεν έχω την ανάγκη να προβάλλομαι συνεχώς και σε μερικές περιόδους δεν ασχολούμαι με όλο αυτό που λέγεται «έκθεση» και «social media». 
Δεν ανεβάζω συστηματικά πράγματα για να προκαλέσω, ανεβάζω όταν μου έρχεται. Πολλές φορές γελάω όταν βλέπω αναδημοσιευμένη μία φωτογραφία μου, την οποία μπορεί να βαριόμουν κιόλας όταν την ανέβασα.
Σκέφτηκες να κάνεις το Instagram σου πηγή εσόδων;
Έχει τύχει να ανεβάσω φωτογραφίες που περιείχαν διαφήμιση, αλλά δεν το κάνω συστηματικά και δεν μπορώ να το κάνω. Αποφεύγω να αναλάβω μία τέτοια ευθύνη γιατί δεν το 'χω καθόλου να το κάνω επαγγελματικά.
Σε τι φάση είσαι αυτή την περίοδο;
Είμαι πολύ καλά, προσπαθώ να συνδυάσω τις διακοπές μου με τα live που έχω προγραμματίσει. Συνήθως πάω κάπου που δεν έχω πάει τα προηγούμενα χρόνια. Προσπαθώ να το κάνω, γιατί θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι μία πολύ ωραία χώρα, ειδικά το καλοκαίρι είναι από τις ωραιότερες.
Σου έχουν τύχει απρόοπτα στις εμφανίσεις σου;
Φέτος δεν έχει συμβεί κάτι, πιο παλιά έχουν έρθει να μου ζητήσουν φωτιά με το τσιγάρο πάνω στην πίστα ενώ χόρευαν όλοι, οπότε πήρα αναπτήρα από το μπροστινό τραπέζι και το άναψα!
Στα παρασκήνια τι σου λένε όταν έρχονται;
Ωραία πράγματα. Ξαφνιάζονται που τραγουδάω καλά, γιατί έχουν στο μυαλό τους άλλα πράγματα, οπότε το πιο συνηθισμένο που ακούω είναι «τελικά είσαι καλή, μπράβο»!
undefined
Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω, θα άλλαζες κάτι στην πορεία σου;
Ενδεχομένως να επέλεγα καλύτερους συμβούλους στα επαγγελματικά. Κάνοντας έναν απολογισμό κατάλαβα πως αν είχα ανθρώπους που διαχειρίζονταν λίγο διαφορετικά τη σταδιοδρομία μου, ενδεχομένως να είχα κάνει καλύτερα πράγματα.
Στον εαυτό σου θα αναγνώριζες κάποια λάθη απειρίας;
Σαφώς και ήμουν άπειρη, αλλά δεν έφτανα σε ακραίο σημείο για να πετύχω πράγματα επαγγελματικά. Ίσως αυτό ήταν το δικό μου «λάθος», ότι δεν ήμουν τόσο focused στη δουλειά μου και έδινα περισσότερη σημασία στο να περνάω ωραία. Για κάποιους είναι λάθος, για μένα αυτό ήταν τρόπος ζωής.
Πιστεύεις πως αν δεν πήγαινες στο «Fame Story» θα είχε διαφορετική τροπή η καριέρα σου;
Σαφώς και τότε μου άνοιξε κάποιους δρόμους, αλλά δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερη ή χειρότερη η πορεία μου. Σήμερα πολλοί άνθρωποι δεν θυμούνται καν ότι ήμουν στο «Fame Story».
Πώς βλέπεις την κατάσταση για τα παιδιά που βγαίνουν τώρα από τα talent shows;
Επειδή υπάρχει μεγαλύτερος κορεσμός, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα απ' ό,τι ήταν τότε. Νομίζω πως τα talent shows εξυπηρετούν περισσότερο τηλεοπτικά συμφέροντα. 
Όχι ότι δεν εξυπηρετούσαν πιο παλιά, απλά τώρα είναι περισσότερες οι εκπομπές και είναι αδύνατον ο χώρος να απορροφήσει τόσους πολλούς καλλιτέχνες.
Θέλω να απομονώσεις μία στιγμή από την καριέρα σου, που τη θυμάσαι μέχρι σήμερα.
Έχω περάσει από διάφορες φάσεις. Θυμάμαι κυρίως την περίοδο που μόλις είχα βγει από το «Fame Story», γιατί μπήκα άσημη και βγήκα γνωστή κατά κάποιον τρόπο. Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα.
Φοβήθηκες τη δημοσιότητα;
Όχι, περισσότερο στενοχωρήθηκα γιατί είχα προβληθεί με έναν τρόπο που ήταν μακριά από την προσωπικότητά μου, δεν ήμουν 100% εγώ. Περνώντας τα χρόνια αυτό ήρθε σε μία ισορροπία.
Υπάρχει κάποια συνεργασία που θα ξεχώριζες;
Έχω γνωρίσει πολύ καλούς ανθρώπους που με στήριξαν, όπως ο Αντύπας στην πρόσφατη συνεργασία μας, ο Θέμης Αδαμαντίδης, παλαιότερα ο Βασίλης Καρράς... Αρκετοί άνθρωποι ήταν ξεχωριστοί για μένα στον χώρο.
Στην αρχή σού κατέβαζαν τα μικρόφωνα και σου έκλειναν τα φώτα μερικοί;
Ναι, υπήρχαν διάφορα τέτοια, αλλά δεν έδινα σημασία. Έκανα τη δουλειά μου σαν να μη συμβαίνουν.
Τι θα συμβούλευες ένα παιδί που ξεκινάει τώρα να ασχολείται με το τραγούδι;
Δεν ξέρω αν είμαι η κατάλληλη. Πάντως, αν είχα ένα παιδί και μου έλεγε ότι θέλει να κάνει αυτή τη δουλειά, θα του πρότεινα να ασχοληθεί με κάτι άλλο. 
Είναι ένας δύσκολος χώρος, που απαιτεί πολύ ξενύχτι, που έχει ημερομηνία λήξης και θεωρώ ότι για να κάνεις αυτή τη δουλειά πρέπει να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.

«Το "Nomads" μου άφησε πολλά σημάδια στα πόδια και μελανιές που δεν έχουν φύγει. Γυρνώντας ήθελα να φάω, αλλά δεν μπορούσα επειδή είχε κλείσει το στομάχι μου...»

Τους τοξικούς ανθρώπους τούς έχεις βγάλει από τη ζωή σου;
Τοξικοί άνθρωποι υπάρχουν πάντα γύρω μας. Το θέμα είναι μέχρι ποιο σημείο ασχολείσαι μαζί τους και πόσο επιτρέπεις να σε επηρεάσουν. 
Έχω κάνει τρομερό ξεσκαρτάρισμα. Νομίζω πως όλοι ξέρουμε κατά βάθος ποιοι μας κάνουν κακό και είναι θέμα απόφασης το πώς θα τους βγάλεις και πότε.
Ενάμιση χρόνο μετά το «Nomads» σού έχει μείνει κάποιο σημάδι;
Πολλά σημάδια στα πόδια και μελανιές που δεν έχουν φύγει ποτέ (γελάει). Εσωτερικά, μετά το «Nomads» αισθάνομαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μόνο θετικά μου έδωσε, δύναμη και πολύ ωραίες εικόνες. 
Οι δύο μήνες που ήμουν μακριά από τους φίλους μου και την οικογένειά μου, που κοιμόμουν σε μία παραλία με φίδια και κοιτώντας τον ουρανό, μου έδωσαν αρκετή δύναμη. Εκεί έχεις άπειρο χρόνο να σκεφτείς ποιος είσαι, προς τα πού πας και ποια είναι η ζωή σου.
Εκείνες τις νύχτες ποιοι ήταν οι άνθρωποι που σου έλειψαν περισσότερο;
Αυτό που μου έλειψε παραπάνω δεν ήταν άνθρωπος, ήταν ο σκύλος μου, ο Λέτσος. Είναι το μόνο πλάσμα που έχουμε περάσει τόσο χρόνο αγκαλιά και ο μόνος που δεν χρειάζεται να του εξηγήσω τίποτα, είναι τόσο ανεπτυγμένη η σχέση μας.
Το «Nomads» σε βοήθησε στην καριέρα σου;
Όχι ιδιαίτερα. Πέρα από το πρώτο reality επιβίωσης, όπου αναδείχτηκαν πολλά παιδιά, δεν νομίζω ότι τα υπόλοιπα έδωσαν κάποια ιδιαίτερη ώθηση στους παίκτες.
Είχες στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί να σε βοηθήσει;
Όχι, θεωρούσα πως ήταν ένα ταξίδι ζωής. Δεν θα ξυπνούσα ποτέ να κάνω έξι εμβόλια και να πάω στις Φιλιππίνες για να περάσω ωραία. 
Ήταν κάτι που ήθελα να το ζήσω, οπότε δεν το σκέφτηκα πολύ. Δεν σκέφτηκα ότι ενδεχομένως θα με βοηθήσει. Αν γινόταν θα ήταν καλοδεχούμενο, όμως δεν ήταν ο απώτερος σκοπός. Είχα σκεφτεί ότι ενδεχομένως δεν θα έχει την ίδια επιτυχία με το πρώτο, αλλά ήθελα να το ζήσω.
Τι ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες όταν γύρισες;
Πρώτα ήθελα να δω το σκυλάκι μου και μετά ήθελα να φάω. Όταν βέβαια πήγα να φάω, επειδή είχε κλείσει το στομάχι μου δεν μπορούσα. 
Μου πήρε περίπου δύο μήνες για να αρχίσω να τρώω κανονικά. Έτρωγα πολύ μικρές ποσότητες, αν και γενικά τρώω, παρ' όλο που δεν μου φαίνεται.
Πώς διατηρείσαι;
Δεν κάνω τίποτα ιδιαίτερο, έτσι είναι το σκαρί μου. Δεν με πιστεύουν κιόλας όταν το λέω, νομίζουν ότι κάνω ιδιαίτερες διατροφές, αλλά η αλήθεια είναι πως έχω πολύ καλό DNA. Φαντάσου πως ήθελα να πάρω 2-3 κιλά και δεν μπορώ ενώ τρώω και δεν προσέχω καθόλου. 
Οι άνθρωποι που είμαστε κοντά, όπως οι φίλοι μου και ο σύντροφός μου, με ρωτάνε «πώς είναι δυνατόν να τρως τόσο πολύ και να μην παίρνεις κιλά;».
undefined

«Δεν μου έχει χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας, αλλά αν είμαι καλά με έναν σύντροφο και αποφασίζαμε να κάνουμε ένα παιδί δεν θα έλεγα όχι...»

Ο σύντροφός σου σε έχει βοηθήσει να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό;
Δεν μου αρέσει πολύ να μιλάω για τα προσωπικά μου. 
Είναι η πρώτη φορά που εξέφρασα ότι έχω μία σχέση δημόσια, γιατί είμαι πολύ καλά, αλλά δεν θα ήθελα να δίνω συνεντεύξεις, να μιλάω για τον εαυτό μου και να αναφέρω συνέχεια κάτι το οποίο εξέφρασα κάποια στιγμή και να το αναλύω. Νομίζω πως είναι φτηνό να μιλάς συνεχώς για τη σχέση σου.
Δεν θέλει να μιλάς για εκείνον;
Όχι, μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη όσον αφορά τι θα πω για τον ίδιο. Εμένα δεν μου αρέσει να μιλάω για τις σχέσεις μου. Όλα αυτά τα χρόνια άκουγα πολλά πράγματα που ίσχυαν και πολλά που δεν ίσχυαν. 
Το να παραδεχτώ μία σχέση είναι φυσιολογικό, απλά δεν συμφωνώ ότι κάθε φορά που «ανοίγομαι» θα πρέπει να μιλάω συνέχεια γι' αυτό. Θα ήθελα και λίγο να το προστατεύσω.
Σου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν ίσχυαν;
Άπειρες φορές. Ειδικά παλιότερα ξυπνούσα και δεν ήξερα με ποιον θα διαβάσω ότι είμαι. 
Στενοχωριόμουν μήπως τα πιστεύουν οι φίλοι μου, αλλά από κάποια στιγμή και μετά αντιλήφθηκα ότι και ο κόσμος καταλαβαίνει, είναι πολύ δύσκολο πλέον να τον κοροϊδέψεις. 
Έχει τύχει να είμαι στο σπίτι μου και να πλένω πιάτα και να ακούω σε εκπομπή ότι είμαι κρουαζιέρα.
undefined
Στις σχέσεις σου έχεις περάσει δύσκολα;
Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας όλοι πληγωνόμαστε και μαθαίνουμε από τις εμπειρίες μας. Περισσότερο έχω μάθει πράγματα από τις σχέσεις μου παρά έχω πληγωθεί.
Είσαι νοικοκυρά;
Είμαι αρκετά, για να μη σου πω ότι είμαι και ψυχαναγκαστική. Εκτός αν είμαι πολύ κουρασμένη που μπορώ να αφήσω το σπίτι να βομβαρδιστεί για τρεις μέρες και μετά να κάνω γενική για δύο μέρες. Σε γενικές γραμμές μου αρέσει να κάνω δουλειές στο σπίτι.
Σε όρια υπερκόπωσης έχεις φτάσει ποτέ;
Άπειρες φορές. Αν έχω τη δυνατότητα να σταματήσω εκείνη τη στιγμή, μου έχει τύχει να το κάνω, όταν δεν έχω αυτή τη δυνατότητα συνήθως κλαίω από την κούραση.
Το φετινό καλοκαίρι ήταν κουραστικό με τόσες εμφανίσεις;
Δεν υπήρξε ούτε μία εβδομάδα που να μην έχω κάποιες εμφανίσεις, συν ότι έκανα μία επέμβαση πρόσφατα, και όλο αυτό με πίεσε. Δεν μου ήταν εύκολο, αλλά όπως φαίνεται τα κατάφερα!
Τι ετοιμάζεις αυτή την περίοδο;
Παρ' όλο που δεν έχω κάτι δισκογραφικά, δόξα τω Θεώ οι εμφανίσεις μου πάνε πολύ καλά σε όλη την Ελλάδα και θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Συζητάω για κάποια σχήματα μέσα στην Αθήνα, αλλά δεν ξέρω πού θα καταλήξω. Ενδεχομένως να κάνω κι ένα καινούριο κομμάτι.
Έχεις σκεφτεί ότι κάποια στιγμή θες να παντρευτείς;
Θεωρώ πως και η συμβίωση, να μένεις στο ίδιο σπίτι με έναν άνθρωπο και να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου, δεν απέχει πολύ από τον γάμο. Το μυστήριο και η εκκλησία δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, αν είναι να γίνει, θα γίνει.
undefined
Αν σου τύχαινε ένα παιδί εκτός γάμου, θα το κρατούσες;
Αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Δεν νομίζω να με σταματούσε το ότι δεν θα ήμουν εντός γάμου. 
Ενδεχομένως να με σταματούσε ότι είμαι μόνη μου. Προσωπικά δεν νομίζω ότι θα κρατούσα ένα παιδί μόνη μου, να το μεγαλώσω χωρίς μπαμπά. Έχω ευθύνη να πω στο παιδί «αυτός είναι ο μπαμπάς σου».
Θα ήθελες ένα παιδί;
Δεν είμαι από τις γυναίκες που τους έχει χτυπήσει το καμπανάκι, αλλά αν είμαι καλά με έναν σύντροφο και αποφασίζαμε να κάνουμε ένα παιδί, δεν θα έλεγα όχι.
Η ζωή που κάνεις τώρα θα συνδυαζόταν εύκολα με το μεγάλωμα ενός παιδιού;
Σαφώς θα προσάρμοζα τη ζωή μου με βάση να μεγαλώσω το παιδί μου, αν κάποιος κάνει παιδί πρέπει να βάλει αυτό σαν προτεραιότητα. Δεν νομίζω πως θα είχα τον ίδιο τρόπο ζωής που έχω τώρα αν είχα κι ένα παιδί.
Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Φωτογραφίες Κώστας Καπαρελιώτης
epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Κολέτσα: "Σπάει" την σιωπή της για τον σύντροφο της! Αποκλειστικές δηλώσεις!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6200067199378161169
item