Μαρία Κορινθίου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά η ηθοποιός! «Πονάω πολύ, αλλά δεν το βάζω κάτω...»! Μαρία Κορινθίου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά η ηθοποιός! «Πονάω πολύ, αλλά δεν το βάζω κάτω...»! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Κορινθίου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά η ηθοποιός! «Πονάω πολύ, αλλά δεν το βάζω κάτω...»!

Μαρία Κορινθίου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά η ηθοποιός! «Πονάω πολύ, αλλά δεν το βάζω κάτω...»!
Αποκαλύπτει για πρώτη φορά η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορνθίου! Μεταξύ άλλων είπε: «Πονάω πολύ αλλά δεν το βάζω κάτω...»!

Η όμορφη Μαρία έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη και μίλησε για όλα! Μεταξύ άλλων μίλησε και για τα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς και για τις κριτικές που της έχουν ασκήσει!
Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης:
«Σκηνοθετεί τη γυναίκα του», λένε ήδη…
Άντε, πάλι γυρνάς σε αυτό. Τι επιμονή! Το ξέρει καλά το έργο ο Γιάννης. Το ανέβασε μοναδικά πριν από πέντε χρόνια. Γιατί να μην το κάνω μαζί του; Για να μην πουν; Αφού λένε πάντα ότι κι αν κάνω. 
Είπαν και για την Αλίκη, που τόλμησα και έπαιξα ρόλο που είχε παίξει εκείνη, και για την κυρία Μάρθα Καραγιάννη, που έκανα το «Γοργόνες και μάγκες» και για το πόσο τολμηρό ήταν αυτό που φορούσα, που δεν ήταν τολμηρό, μη γελιόμαστε. Βρίσκουν και γράφουν πάντα.
Παλιά στεναχωριόσουν και έκλαιγες από επιθέσεις που σου έκαναν. «Μασάς» ακόμα;
Κάποιες φορές όχι, γιατί είδα πια πώς παίζεται το παιχνίδι. Άλλες, όμως, μου βάζουν το… μαχαίρι και γονατίζω. Πονάω πολύ, αλλά δεν το βάζω κάτω. Πεισμώνω και προχωρώ. Γυρίζω το μαχαίρι ανάποδα και προχωρώ σε αυτά που αληθινά θέλω.
Έχεις περάσει δύσκολα τελικά, Μαρία.
Έχω περάσει πολύ δύσκολα. Έχω φάει πολλές μαχαιριές, πάρα πολλές. Όπως είδες, όμως, δεν έπεσα κάτω. Είμαι ακόμα όρθια και θα είμαι κάνοντας αυτά που αγαπάω. Θα σου το ξαναπώ. 
Δεν είχα ποτέ τις πλάτες κανενός για να φτάσω εδώ που έφτασα, δεν είχα θέατρο πίσω μου, δεν έχω κανέναν θεατρικό παραγωγό ουσιαστικά φίλο. Η δύναμή μου είναι ο ίδιος μου ο εαυτός.

Η Μαρία Κορινθίου εξομολογείται για ποιο λόγο δεν θέλει να κάνει δεύτερο παιδί! Το πρόβλημα που την τρόμαξε

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες η Μαρία Κορινθίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλόχεια κατάθλιψη που πέρασε, αλλά και στο πόσο αυτό έχει επηρεάσει το ενδεχόμενο να κάνει ένα δεύτερο παιδί.
Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: "Εάν έρθει από το Θεό καλώς να έρθει... μου έχει μείνει κατάλοιπο από την επιλόχειο κατάθλιψη και δε θέλω δεύτερο παιδί δεν το παίρνω απόφαση... εάν μου το έδιναν έτοιμο, τέλεια"!
Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:


epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά η ηθοποιός! «Πονάω πολύ, αλλά δεν το βάζω κάτω...»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1148304060927495859
Σχόλια
item