Άρτα: Ασφαλτοστρώσεις κεντρικών δρόμων στην Άρτα Άρτα: Ασφαλτοστρώσεις κεντρικών δρόμων στην Άρτα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ασφαλτοστρώσεις κεντρικών δρόμων στην Άρτα

Αποτέλεσμα εικόνας για Ασφαλτοστρώσεις κεντρικών δρόμων στην Άρτα
ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Προτεραιότητά μας η οδική ασφάλεια και η βελτίωση της καθημερινότητας»
Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν και συνεχίζονται ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικά σημεία της Άρτας. Πρόκειται για έργα και παρεμβάσεις που περιλαμβάνουν ακόμη διάφορα τεχνικά έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα στην πόλη.
Σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης πραγματοποίησε αυτοψία σε ασφαλτοστρώσεις στην οδό Στρατώνος, καθώς και στην οδό 3/40 Σύνταγμα Ευζώνων (στους δρόμους μεταξύ του Στρατοπέδου, του 6ου και το 9ουΔημοτικού Σχολείου και του Νοσοκομείου Άρτας). 
Στο σημείο πραγματοποιείται τοποθέτηση αντιολισθητικού τάπητα, ενώ θα γίνουν και οι απαραίτητες διαγραμμίσεις.
«Δίνουμε μέγιστη προτεραιότητα στα έργα καθημερινότητας που βελτιώνουν τη ζωή όλων. 
Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στο κέντρο της πόλης είναι ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς συμβάλλουν στην βελτίωση της κατάστασης των δρόμων μέσα στην Άρτα, που δέχονται καθημερινά μεγάλο φόρτο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. 
Στην εργολαβία περιλαμβάνονται μια σειρά από καίριες παρεμβάσεις καθημερινότητας, οι οποίες μόλις ολοκληρωθούν θα αλλάξουν την εικόνα του Δήμου προς όφελος όλων των δημοτών» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ασφαλτοστρώσεις κεντρικών δρόμων στην Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ασφαλτοστρώσεις κεντρικών δρόμων στην Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7338184794615771876
Σχόλια
item