Γιάννενα: Θα ανταμώσουν οι Απόφοιτοι Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Γιάννενα: Θα ανταμώσουν οι Απόφοιτοι Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Θα ανταμώσουν οι Απόφοιτοι Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς


Γιάννενα: Θα ανταμώσουν οι Απόφοιτοι Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς
Το καθιερωμένο από χρόνια ετήσιο αντάμωμα - προσκύνημα στην Παναγία τη Βελλαϊτισσα θα πραγματοποιήσουν και φέτος οι Απόφοιτοι του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς στις 16 Αυγούστου. 

Το αντάμωμα θα αρχίσει με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση για τους καθηγητές και σπουδαστές που έχουν «φύγει». 

Οι Βελλαϊτες, απολαμβάνοντας το καφεδάκι τους στο Αρχονταρίκι της Μονής θα θυμηθούν τα παλιά και θα αναπολήσουν όμορφες στιγμές από τα μαθητικά τους χρόνια. 

Στη συνέχεια, θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της Σχολής., ενώ στις πηγές θα απολαύσουν το καθιερωμένο τσιπουράκι τους με τη συνοδεία μουσικής από Βελλαΐτες καλλιτέχνες.

Οι Απόφοιτοι Βελλάς με ανακοίνωσή τους καλούν όλους τους Βελλαϊτες μαζί με την οικογένειά τους να βρεθούν και φέτος στη Βελλά, αφενός για να προσκυνήσουν στην Παναγία τη Βελλαϊτισσα, Οδηγό και Προστάτη των Βελλαϊτών, αφετέρου να ξανασυναντήσουν παλιούς συμμαθητές τους και φίλους κα να ζήσουν έστω για λίγο όμορφες στιγμές αναπολώντας τα μαθητικά τους χρόνια.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Θα ανταμώσουν οι Απόφοιτοι Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8333659228330138971
Σχόλια
item