Ανδρας πνίγηκε στην Επανομή Θεσσαλονίκης -Εκατοντάδες θάνατοι από πνιγμό στις ελληνικές θάλασσες Ανδρας πνίγηκε στην Επανομή Θεσσαλονίκης -Εκατοντάδες θάνατοι από πνιγμό στις ελληνικές θάλασσες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ανδρας πνίγηκε στην Επανομή Θεσσαλονίκης -Εκατοντάδες θάνατοι από πνιγμό στις ελληνικές θάλασσες

Ανδρας πνίγηκε στην Επανομή Θεσσαλονίκης -Εκατοντάδες θάνατοι από πνιγμό στις ελληνικές θάλασσες

Ενας ακόμη λουόμενος έχασε τη ζωή του στη θάλασσα από πνιγμό, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Επανομή Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωση του λιμενικού Σώματος.

Πιο συγκεκριμένα, ηλικιωμένος άνδρας, 75 χρόνων, ανασύρθηκε το μεσημέρι χωρίς τις αισθήσεις του από την θαλάσσια περιοχή “ΓΕΛΑΔΑΡΙΚΟ” Επανομής Θεσσαλονίκης. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο.

Ο θάνατος του 75χρονου διαπιστώθηκε από πλήρωμα του ασθενοφόρου οχήματος του ΕΚΑΒ, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. 

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Στους 149 οι νεκροί στη θάλασσα μόνο ως τα τέλη Ιουλίου
Στους 149 ανέρχονται άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή τους από πνιγμό στην Ελλάδα από την αρχή του έτους μέχρι και τις 24 Ιουλίου, σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Λιμενικής Αστυνομίας του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος. 

Αλλωστε μόλις χθες, ανήμερα του 15αυγουστου, το λιμενικό ανέφερε τρία περιστατικά πνιγμών σε όλη τη χώρα.

Οι βεβαιωμένοι πνιγμοί, σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας υπηρεσίας, για το πρώτο εξάμηνο του 2018 ανέρχονται σε 98, ενώ για το δεύτερο εξάμηνο, ως το τέλος του περασμένου έτους υπολογίζονται σε 196. 

Συνολικά για το 2018, έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό στις θαλασσιές περιοχές της Ελλάδας, 294 πολίτες, γεγονός που καθιστά σχεδόν επιβεβλημένες τις δράσεις για την πρόληψη των πνιγμών στη θάλασσα.epirusblog.gr
5 of 5
Ανδρας πνίγηκε στην Επανομή Θεσσαλονίκης -Εκατοντάδες θάνατοι από πνιγμό στις ελληνικές θάλασσες
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2325405050925432630
Σχόλια
item