Θεοφανία Παπαθωμά: Η φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς!

Θεοφανία Παπαθωμά: Η φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς!
Αγαπημένη ηθοποιός και μανούλα τριών υπέροχων παιιδιών, η Θεοφανία Παπαθωμά κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και δεν αγαπά ιδιαίτερα τα social media! 
Οι αναρτήσεις της είναι λίγες μόνο όταν θέλει πραγματικά κάτι να πει! Αυτή την περίοδο η ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στη θάλασσα με τον Γρηγόρη Πετράκο και τα παιδιά τους και μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία από τις διακοπές της!
Στη φωτογραφία η Θεοφανία είναι εντελώς αμακιγιάριστη και χωρίς κάποιο ρετούς και όπως βλέπεις είναι μια κούκλα
«Να μην τελειώσει το καλοκαίρι… Ποτέ»! έγραψε η Θεοφανία κάτω από τη φωτογραφία της δείχνοντας και με λόγια πόσο όμορφα περνά!
Η ηθοποιός σε παλαιότερη φωτογραφία με την μικρή της κόρη, που γέννησε στο σπίτι της σχεδόν μόνη της! Η Θεοφανία, είχε πει στο περιοδικό Down Town
«Δεν ήξερε κανείς τα δόλια σχέδιά μου, ούτε η μαμά μου που ήταν στο σπίτι, δεν ήθελα να τρομάξουν. Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου δεν είχαμε καμία εξέλιξη. Μίλησα με τη μαία, μου πρότεινε να περπατήσω για να το ενεργοποιήσω. Της αντιπρότεινα κολύμπι, συμφώνησε. 
Πήγα στο Κόκκινο Λιμανάκι, κολύμπησα μία ώρα και όντος στον γυρισμό ο πόνος δυνάμωσε. Της ξανατηλεφώνησα, με ρώτησε αν ήθελα να έρθει ή αν προτιμούσα να ξεκουραστώ -προτιμούσα να ξεκουραστώ. 
Όταν έφτασε στο σπίτι, λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ, τα σκυλιά γάβγιζαν, δεν μπορούσε να μπει μέσα. Η μαμά μου φοβόταν, δεν μπορούσε να της ανοίξει και στο σπίτι δεν ήταν κανείς άλλος. Εγώ σίγουρα δεν μπορούσα, βρισκόμουν στην τέλεια διαστολή και είχα αρχίσει την εξώθηση.
Η μαμά μου, που μόλις τότε κατάλαβε ότι θα γεννήσω στο σπίτι, κάθισε σε μια καρέκλα και προσευχόταν. Με ρώτησε, αν βγει τι θα το κάνουμε. Της είπα ότι θα το κρατήσουμε και θα περιμένουμε, έτσι έλεγαν οι οδηγίες που διάβασα. 

Ευτυχώς, βρέθηκε ο Άγγελος, όνομα και πράμα, ο άντρας της αδερφής του Γρηγόρη που μένει δίπλα μας και άνοιξε την πόρτα. Η Ελευθερία και η βοηθός της μπήκαν στο σπίτι στις οκτώ και ένα, στις οκτώ και οκτώ γέννησα. Λίγο ακόμα και θα είχα γεννήσει μόνη μου”.
epirusblog.gr
5 of 5
Θεοφανία Παπαθωμά: Η φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5705039453272108050
item