Σελλάδες Άρτας: «Κόσμημα» Το Ρολόι Του Χωριού! Σελλάδες Άρτας: «Κόσμημα» Το Ρολόι Του Χωριού! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σελλάδες Άρτας: «Κόσμημα» Το Ρολόι Του Χωριού!

                       Σελλάδες Άρτας: «Κόσμημα» Το Ρολόι Του Χωριού!

Σελλάδες Άρτας:Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και φωταγώγησης στο Ρολόι του χωριού , οι οποίες ξεκίνησαν στις αρχές Αυγούστου. 

Τα έξοδα -χιλιάδων ευρώ- που απαιτήθηκαν κάλυψε εξ ολοκλήρου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελλάδων « ο ΠΥΡΣΟΣ» από το ταμείο του, αξιόλογη και πρωτόγνωρη για σύλλογο ενός μικρού χωριού δεδομένου βέβαια και εποχής. 

Το ΔΣ του ΠΥΡΣΟΥ σεβόμενο αυτό το στολίδι του χωριού  και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των κατοίκων του, (το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου) αποφάσισε, να το ανακαινίσει και να το φωταγωγήσει άμεσα. Κι έτσι κι έγινε!

Το αποτέλεσμα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι εντυπωσιακό, και αγκαλιάστηκε από όλους τους συγχωριανούς.

Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο για την όμορφη και αξιέπαινη αυτή ενέργεια που ομορφαίνει και αναβαθμίζει το χωριό .
Λίγα λόγια για το Ρολόι
Η κατασκευή του ρολογιού ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 1977, με πρωτοβουλία του αείμνηστου Βασίλη Ε. Τζουβάρα, Προέδρου του ΠΥΡΣΟΥ, δαπάνη των κατοίκων του χωριού και δωρεά του χωριανού Ηλία Κατσιμπόκη. 

Ενώ για πρώτη φορά λειτούργησε στις 28 Φεβρουαρίου 1978 και το ύψος του είναι 12,24 μέτρα.

sellades.com
epirusblog.gr
5 of 5
                       
Σελλάδες Άρτας: «Κόσμημα» Το Ρολόι Του Χωριού!
epirusblog.gr
5 of 5
                       
Αρτα 8058500967522904981
Σχόλια
item