Ελένη Φουρέιρα: «Κάθε άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου ήταν πολύτιμος»!

Ελένη Φουρέιρα: «Κάθε άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου ήταν πολύτιμος»!
Για όλους και για όλα μιλά η Ελένη Φουρέιρα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται μετά την επιτυχία του Fuego στην Eurovision είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. 
Η ίδια μιλά στο περιοδικό Celebrity και την Μυρτώ Μήτσιου και αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη, για τις σχέσεις της και για τον έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.
Περίμενες ότι θα έκανες αυτή την καριέρα;
Δεν ξέρω αν το περίμενα, σίγουρα πάντως το ήθελα. Από τότε που ξεκίνησα να τραγουδάω, αυτό ήταν το όνειρο της ζωής μου.
Πιστεύεις στη δουλειά ή στην τύχη;
Πιστεύω στο συνδυασμό τύχης, δουλειάς και ταλέντου. Πρέπει να βρεθείς την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο, διαθέτοντας όμως το μυαλό και τη διαύγεια να αναγνωρίσεις την ευκαιρία. 
Χρειάζεται επίσης να έχεις την υπομονή για να δουλέψεις συστηματικά πάνω σε ό,τι θέλεις. Αλλά, πάνω απ’ όλα, αυτό να βγαίνει από μέσα σου, να είναι αυθεντικό, αλλιώς δεν θα ανθίσει ποτέ.
Έχει τελειώσει η νύχτα για σένα;
Τίποτα δεν έχει τελειώσει και γενικά δεν είμαι αφοριστική. Όποτε νιώσω ότι υπάρχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, θα τη δεχτώ. 
Απλώς, αυτήν τη στιγμή, είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις μου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που δεν μου αφήνουν χρόνο να ασχοληθώ με κάτι άλλο. 
Και δεν θέλω να κλείσω μια συμφωνία την οποία δεν θα μπορώ να τηρήσω γιατί θα αδυνατώ να δουλέψω το πρόγραμμα όπως πρέπει ή γιατί θα δυσκολεύομαι να είμαι συνεπής.
Μήπως αυτή την εποχή χρειάζεσαι ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα, προκειμένου να ταξιδεύεις περισσότερο για να συναντάς το σύντροφό σου;
Όχι, καθόλου. Σε αυτήν τη φάση τη ζωής μου, η σχέση μου δεν λειτουργεί ανασταλτικά στο να κλείσω μια δουλειά. Προτεραιότητα έχει η καριέρα μου.
Έχω την αίσθηση ότι προστατεύεις πολύ περισσότερο την τωρινή σου σχέση από τις προηγούμενες. Ισχύει;
Ποτέ δεν μου άρεσε να εκτίθεμαι και δεν μου αρέσει επίσης να εκθέτω και τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου. Απλά πολλές φορές δεν μπορώ να το αποφύγω. Όσο και να προσπαθείς, δεν είναι πάντα εύκολο να μη σε ανακαλύψουν οι παπαράτσι.
Είναι η πιο πολύτιμη σχέση σου η τωρινή;
Κάθε άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου ήταν πολύτιμος. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν. Και εκείνοι ήταν πολύτιμοι και ο άνθρωπός μου τώρα είναι πολύτιμος και όσοι ενδεχομένως έρθουν θα είναι πολύτιμοι. 
Για κάποιο λόγο έχουμε επιτρέψει σε ορισμένους να βρεθούν τόσο κοντά μας στη ζωή, και αυτό σίγουρα τους καθιστά σημαντικούς.
Υποστηρίζεις ενεργά το Athens Pride και τις gay κοινότητες σε όλη την Ευρώπη. Για ποιο λόγο;
Από το 2012, που έγινε το πρώτο pride στην Ελλάδα, ήμουν εκεί. Και πια όντως αυτό συμβαίνει και στην Ευρώπη. 
Δεν έχει να κάνει όμως μόνο με την gay κοινότητα. Πάντα στέκομαι στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν δεχτεί bullying, που τα δικαιώματά τους δεν είναι αυτονόητα, που πρέπει να παλέψουν για να γίνουν αποδεκτοί. 
Δεν υποστηρίζω μόνο το pride, αλλά και πολλές οργανώσεις που ο κόσμος δεν ξέρει – και δεν χρειάζεται να μάθει. Απλώς το Pride έχει μια δημοσιότητα, είναι γιορτή, γι’ αυτό το ξέρουν όλοι.
Έχεις σκεφτεί ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει αρνητικά σε ένα πιο συντηρητικό κομμάτι του κοινού;
Δεν με απασχολεί το συντηρητικό κοινό. Επίσης δεν χρειάζεται να ταυτιζόμαστε με όλους σε όλα. Όποιος διαφωνεί μαζί μου δεν έχει κανένα λόγο να με ακούει, να με βλέπει και να με ακολουθεί. 
Είναι δικαίωμα κάποιων να μη συμφωνούν με την άποψή μου, όπως όμως είναι και δικό μου δικαίωμα να την εκφράζω ελεύθερα και να υποστηρίζω ό,τι θέλω.
Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί!
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Φουρέιρα: «Κάθε άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου ήταν πολύτιμος»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4546806055035540809
item