Ευαγγελία Αραβανή: Νέος έρωτας για την παρουσιάστρια! Ευαγγελία Αραβανή: Νέος έρωτας για την παρουσιάστρια! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευαγγελία Αραβανή: Νέος έρωτας για την παρουσιάστρια!

Ευαγγελία Αραβανή: Νέος έρωτας για την παρουσιάστρια!
Μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο, η Ευαγγελία Αραβανή νιώθει ξανά την καρδιά της να… χτυπά δυνατά. 
Η παρουσιάστρια τον τελευταίο μήνα δεν έχει μάτια παρά μόνο για έναν νεαρό, γοητευτικό επιχειρηματία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαυρίδη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο άντρας που μπήκε στη ζωή της ονομάζεται Σπύρος Λάζαρης και περνάει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στον Πόρο, αφού εκεί βρίσκεται ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο του ανήκει.
Η παρουσιάστρια ήδη ταξίδεψε στον Πόρο και διέμεινε στο ξενοδοχείο του, όμως κάτω υπό άκρα μυστικότητα, αφού δεν θέλησε να κοινοποιήσει την τοποθεσία όπου βρισκόταν σε καμία από τις φωτογραφίες που «ανέβασε» στα social media.
Αν και είναι ένα μυστικό που το γνωρίζουν αρκετοί από τον δημοσιογραφικό χώρο, τηρούν σιγήν ιχθύος. 

Κάτι που κάνει και η ίδια, καθώς μετά την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο αλλά και τον ντόρο που προκάλεσε ο χωρισμός, η επανασύνδεση και ο οριστικός χωρισμός τους, η Ευαγγελία Αραβανή δεν θέλει να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο με αφορμή την προσωπική της ζωή.
epirusblog.gr
5 of 5
Ευαγγελία Αραβανή: Νέος έρωτας για την παρουσιάστρια!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4688216308737542953
Σχόλια
item