Γιάννενα: Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου μαζί στη σκηνή Γιάννενα: Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου μαζί στη σκηνή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου μαζί στη σκηνή

Γιάννενα: Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου μαζί στη σκηνή
Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου εμφανίζονται μαζί σε μία συναυλία την 1η Σεπτεμβρίου στο θέατρο της ΕΗΜ (Φρόντζου) στις 21.30.
Οι δύο ερμηνεύτριες θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό, αυθεντικό, και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, αλλά και αγαπημένα τραγούδια – σταθμούς σημαντικών Ελλήνων δημιουργών.
Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και έχει κερδίσει επάξια σε Ελλάδα και εξωτερικό τον χαρακτηρισμό “η φωνή της Ελλάδας”. 
Παραμένει για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή, σφραγίζοντας με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του ελληνικού τραγουδιού. Στις ζωντανές της εμφανίσεις ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό με τα τραγούδια της και δίνει μοναδικό παλμό με τις επιτυχίες της.
Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ερμηνεύτριες του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού. 
Η μοναδική χροιά της φωνής της μαγεύει το κοινό και τα τραγούδια που έχει τραγουδήσει έχουν αγαπηθεί και τραγουδηθεί από τον κόσμο, ενώ τα περισσότερα από αυτά αποτελούν πραγματικά διαχρονικά διαμάντια του σύγχρονου ρεπερτορίου. 
Έχει ξεχωρίσει για τις έξοχες συνεργασίες της ενώ οι συναυλίες της είναι πάντα πόλος έλξης του κοινού εντός και εκτός Ελλάδος. Η σκηνική της παρουσία είναι δυναμική και η επικοινωνία της με τον κόσμο μοναδική. Καλλιτεχνική διεύθυνση: Στέλιος Φωτιάδης.
Προπώληση εισιτηρίων: 13€. Στην πόρτα 15€. Προπώληση: Ticketsioannina, Μουσικη Σκηνη Πολυχώρος Αγορά, κατάστημα Γερμανός, www.viva.gr.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου μαζί στη σκηνή
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1274910360028542440
Σχόλια
item