Πώς θα καταλάβετε αν σας αρέσει πραγματικά ή αν απλά θέλετε προσοχή; Πώς θα καταλάβετε αν σας αρέσει πραγματικά ή αν απλά θέλετε προσοχή; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πώς θα καταλάβετε αν σας αρέσει πραγματικά ή αν απλά θέλετε προσοχή;

Πώς θα καταλάβετε αν σας αρέσει πραγματικά ή αν απλά θέλετε προσοχή;
Μερικές φορές νιώθουμε να ερωτευόμαστε με τα χίλια. Ο άλλος αρχίζει να φαίνεται τέλειος στα μάτια μας και το μόνο που θα μας κάνει χαρούμενες είναι το να είμαστε μαζί του. Άλλες πάλι, αυτό που θέλουμε είναι προσοχή. 
Απλά ένα άτομο που να μας στέλνει μηνύματα πρωί, μεσημέρι, βράδυ, να μας ακούει και να βλέπει πρώτο πρώτα τα instagram stories μας.
Μη νιώθεις άσχημα. Δεν είσαι η μόνη που μπορεί να έχεις ξεκινήσει κάτι απλά και μόνο για την προσοχή. Ή για την ικανοποίηση που σου δίνει το να ξέρεις ότι κάποιος σε γουστάρει και μάλιστα πολύ. 
Όπως και να έχει όμως κάποια στιγμή οφείλεις στον εαυτό σου το απαραίτητο ξεκαθάρισμα. Αν δεν είσαι πολύ σίγουρη για τα "αγνά αισθήματά" σου, κάνε στον εαυτό σου τις παρακάτω ερωτήσεις.
Σε ενδιαφέρει σαν άνθρωπος;
Αν πιάνεις τον εαυτό σου να δείχνει ψεύτικο ενδιαφέρον για όσα σου λέει, μάλλον δε σου αρέσει πραγματικά. 
Γιατί όταν έχεις αρχίσει να ερωτεύεσαι, νοιάζεσαι για την παραμικρή πληροφορία που θα μοιραστεί ο άλλος μαζί σου. Δε θα χρειάζεται να προσποιείσαι. Αντιθέτως θα τον βομβαρδίζεις με ερωτήσεις.
Νιώθεις ενοχές όταν φλερτάρεις με άλλους;
Αν όχι, τότε δε σου αρέσει πραγματικά. Μάλλον απλά απολαμβάνεις την προσοχή που σου δίνει.
Κρέμεσαι πάνω από το κινητό μέχρι να σου στείλει μήνυμα;
Όσο παράξενο κι αν σου φανεί, αυτό είναι βασικό σημάδι ότι απλά σε κολακεύει η προσοχή. Γιατί αν νιώθεις πραγματικό connection με κάποιον το να περιμένεις λίγα λεπτά μέχρι να απαντήσει δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα. 
Οπότε αν κάθεσαι με το κινητό στο χέρι, τσατισμένη για την αργοπορία στις απαντήσεις, μάλλον δεν σου αρέσει πραγματικά.
Άρχισες να νιώθεις πράγματα από νωρίς;
Τις περισσότερες φορές, όταν τα συναισθήματα ξεκινούν πολύ γρήγορα, πίσω από αυτό κρύβεται η ανάγκη/χαρά του να έχεις κάποιον στη ζωή σου. Δεν έχει σημασία ποιος είναι, είσαι απλά ευγνώμων για όλη αυτή την προσοχή.
Πόσο καλά τον ξέρεις;
Τον ξέρεις καλά ή απλά τα βασικά;
Πώς είναι οι συζητήσεις σας;
Οι συζητήσεις σας φτάνουν σε βάθος ή απλά ανταλλάσσετε βασικές πληροφορίες για το πώς ήταν η μέρα σας; Γνωρίζετε ο ένας τον άλλο πραγματικά ή απλά γεμίζετε χαμένο χρόνο;
Μπορείς να δεις τον εαυτό σου σε σχέση μαζί του;
Αν σου αρέσει πραγματικά, τότε σίγουρα σου φαίνεται πιθανό και ευχάριστο το να εξελιχθεί αυτό που έχετε σε σχέση. Αν όχι, τότε θέλεις απλά προσοχή.
Είναι rebound;
Αν τον χρησιμοποιείς απλά για να νιώσεις καλύτερα όσο ξεπερνάς τον προηγούμενο, συγγνώμη που θα σου το χαλάσω, αλλά δεν τον γουστάρεις στ' αλήθεια. Απλά τον χρησιμοποιείς για να καλύψεις το κενό.
epirusblog.gr
5 of 5
Πώς θα καταλάβετε αν σας αρέσει πραγματικά ή αν απλά θέλετε προσοχή;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1112124209427515452
Σχόλια
item