Άρτα: Ο Μπάμπης Τσέρτος στον καταρράκτη στακεντρικά Τζουμέρκα Άρτα: Ο Μπάμπης Τσέρτος στον καταρράκτη στακεντρικά Τζουμέρκα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ο Μπάμπης Τσέρτος στον καταρράκτη στακεντρικά Τζουμέρκα

Άρτα: Ο Μπάμπης Τσέρτος στον καταρράκτη στακεντρικά Τζουμέρκα
Μια μοναδική βραδιά πρόκειται να μας χαρίσει ο Μπάμπης Τσέρτος με την Ντένια Κουρουση και τους συνεργάτες τους μουσικούς στον Καταρράκτη στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Αδελφότητα Καταρρακτινών "Η Κοίμηση της Θεοτόκου"...

Το Σάββατο 17 Αυγούστου η Αδελφότητα Καταρρακτικών διοργανώνει λαϊκή βραδιά με τον Μπάμπη Τσέρτο. Μαζί του τραγουδά η Ντένια Κουρούση.


Θα  ακουστούν τραγούδια από το χώρο του ρεμπέτικου και παλιού λαϊκού, του ελαφρού και του δημοτικού, αλλά και του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, με στιγμές από τις πρόσφατες δισκογραφικές συμμετοχές του τραγουδιστή.

​Είναι χαρακτηριστικό πως ο Τσέρτος είναι από τους καλλιτέχνες που δεν ακολουθούν την πεπατημένη ​ στα προγράμματά τους, ενώ έχοντας ένα τεράστιο ρεπερτόριο, φροντίζει πάντα να εμπλουτίζει τα προγράμματά του με διαφορετικό υλικό. 

Είναι επίσης θετικό το ότι έχει μια σταθερή ορχήστρα κι έτσι μπορεί εύκολα να ικανοποιήσει πολλές από τις επιθυμίες του κοινού.\

Picture

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Αδελφότητας Καταρρακτινών

Οι εκδηλώσεις της Αδελφότητας ξεκίνησαν στις 10 Αυγούστου με την παιδική σκηνή του γνωστού ηθοποιού Φώτη Σπύρου να παρουσιαζει τη θεατρική παράσταση "Μαρίζα ο γάιδαρος". Στις 11 Αυγούστου παίχτηκε παράσταση καραγκιόζη από τον Καραγκιοζοπαίχτη Στάθη Λαγκαδά.

Αύριο, 12 Αυγούστου, στις 19:00, ημέρα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά με την Εύη Πέτρου.

Στις 14 Αυγούστου, μουσική βραδιά Jazz-Swing στην άνω πλατεία του χωριού, με τους Άρη Βήχα στο σαξόφωνο και Σπύρο Σιάνα στα πλήκτρα.

Τον Δεκαπενταύγουστο θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό καγκελάρι και θα ακολουθήσει στο παραδοσιακό ετήσιο πανηγύρι. Στο κλαρίνο ο Απόστολος Βαγγελάκης, στο τραγούδι ο Γιώργος Καψάλης,στο βιολί ο Κώστας Κωσταγεώργος και στο λαούτο ο Κώστας Κωσταδήμας.

Στις 16 Αυγούστου στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - αφιέρωμα μνήμης για τον Μαρτυρικό Καταρράκτη. Θα γίνουν προβολές βίντεο με μαρτυρίες κατοίκων.

Τέλος στις 17 Αυγούστου, ο Μπάμπης Τσέρτος σε μια λαϊκο-ρεμπέτικη βραδιά.

Να είστε όλοι εκεί!
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ο Μπάμπης Τσέρτος στον καταρράκτη στακεντρικά Τζουμέρκα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6184162597995334511
Σχόλια
item