Ήπειρος: 6η ΥΠΕ - Στόχος της νέας διοίκησης η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας Ήπειρος: 6η ΥΠΕ - Στόχος της νέας διοίκησης η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: 6η ΥΠΕ - Στόχος της νέας διοίκησης η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας

Ήπειρος: 6η ΥΠΕ - Στόχος της νέας διοίκησης η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας
Τις πρώτες του δηλώσεις στο Ioannina TV, έκανε χθες ο νέος Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ηπείρου, Ιωάννης Καρβέλης, που τις αμέσως επόμενες ημέρες αναλαμβάνει τα «ηνία της», μετά την πρόταση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.
Οι προτάσεις του υπουργού, αναμένεται να λάβουν και τυπικά έγκριση από την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο Ιωάννης Καρβέλης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1964. Είναι παντρεμένος και πατέρας μίας κόρης. Είναι πτυχιούχος Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στη «Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων» και στη «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων».
Στέλεχος του ΟΑΕΔ επί 31 χρόνια, είναι σήμερα προϊστάμενος του τμήματος Ασφάλισης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου του Οργανισμού και πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.
Χθες, ο κ. Καρβέλης μίλησε τηλεφωνικά στο Ioannina TV και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη διάθεση να οικοδομήσουν και όχι να γκρεμίσουν, όπως χαρακτηριστικά είπε, στα όσα αναλαμβάνουν ενώ έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η δημόσια υγεία είναι αγαθό για όλους τους πολίτες.
Ο κ. Καρβέλης εφόσον αναλάβει και επίσημα την διοίκηση αναμένεται να ενημερωθεί για την κατάσταση την οποία παραλαμβάνει και όπως είπε στόχος τους είναι να θέσουν από εκεί και έπειτα ένα πλάνο δράσης και ενεργειών που στόχο έχουν την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.
Ερωτηθείς για τα δυο νοσοκομεία της περιοχής και ειδικά για το Πανεπιστημιακό που συγκαταλέγεται σε ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, ο κ. Καρβέλης ανέφερε ότι η περιοχή μας είναι γνωστή για τις μεγάλες ιατρικές διακρίσεις αλλά και το επιστημονικό προσωπικό που διαθέτει.
Εξίσου ενδιαφέρουσα ήταν και η απάντηση που αφορούσε την πρόθεσή του να έρθει για να επισκεφθεί τα νοσοκομεία της περιοχής από κοντά: «Φυσικά και είναι στις προθέσεις μου καθώς πάντα πίστευα και πιστεύω πως οι οργανισμοί είναι οι άνθρωποι. Από αυτούς και με αυτούς μπορείς να πετύχεις σημαντικά αποτελέσματα», κατέληξε ο κ. Καρβέλης.
anex.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: 6η ΥΠΕ - Στόχος της νέας διοίκησης η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1913051870404203076
Σχόλια
item