Γιάννενα: 50 νέες θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» Γιάννενα: 50 νέες θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: 50 νέες θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη»

Γιάννενα: 50 νέες θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη»
Την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την πρόσληψη 50 νέων εργαζομένων που μπαίνουν άμεσα στην παραγωγική διαδικασία ανακοίνωσε η Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη. 
Απόδειξη της αναπτυξιακής δυναμικής της εταιρίας όπως σημείωσε και ο Αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος Μιχάλης Παναγιωτάκης σε δηλώσεις του χτες, τονίζοντας ότι το να ανακοινώνεις προσλήψεις είναι από τα πρώτα που θέλει να κάνει πάντα η ηγεσία μιας επιχείρησης. 
Η είδηση αποτελεί επιπλέον και μία θετική εξέλιξη για την αγορά εργασίας των Ιωαννίνων που αντιμετωπίζει το πρόβλημα της ανεργίας.
Οι εργαζόμενοι της «Δωδώνης» από το 2013, που ανέλαβε η νέα διοίκηση, από τα 300 άτομα έφτασαν σήμερα στους 550. Θα απασχοληθούν στην παραγωγή της Φέτας και των τυριών, αλλά και του γάλακτος και της γιαούρτης και ως μία ανταπόκριση της εταιρίας στη συνεχή αύξηση της δραστηριότητάς της σε πωλήσεις και παραγωγή.
Η «Δωδώνη» άλλωστε κάνει συνεχώς επενδύσεις για να στηρίζει την παραγωγή, αναβαθμίζοντας τις τεχνολογικές υποδομές, κάτι που απαιτεί έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και διάθεση και δημιουργικότητα για τη συμμετοχή στην παραγωγική διαδικασία.
Ευρύτερα τώρα, η Γαλακτοβιομηχανία των Ιωαννίνων οργανώνει με συντονισμένο τρόπο τη συμμετοχή της στην παραγωγική διαδικασία και τη στήριξη του παραγωγού έχοντας έναν «οδικό χάρτη» για την ανάπτυξη της συνεργασίας της. 
Προσφέρει δε ένα τρίπτυχο που υπερβαίνει την κλασική συνεργασία με τους παραγωγούς, δίνοντάς τους τις υψηλότερες τιμές στην ελληνική αγορά, εγγυώμενη τον τρόπο παραγωγής, αλλά και στηρίζοντας με πρακτικό τρόπο τον παραγωγό με επιστημονικό προσωπικό, σε αυτό που θα μπορούσε να ονομαστεί «πρόγραμμα Δωδώνη» με την παροχή επιστημόνων (κτηνίατροι, ζωοτέχνες)  και εξειδικευμένη γνώση όλο το 24ωρο. Το πρόγραμμα αυτό αφορά περίπου 200 παραγωγούς ήδη και θα επεκτείνεται ετησίως.
Οι προσπάθειες αυτές της «Δωδώνης» έρχονται να καλύψουν και τις ανάγκες του πρωτογενούς τομέα στη χώρα και της ελληνικής τυροκομίας που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μείωση των μικρών παραγωγών πανελλαδικά, ένα πρόβλημα που ακόμα δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με αναπλήρωση του κενού από μεγάλους παραγωγούς.
Ένας μεγάλος «οδικός χάρτης» για την προστασία του γάλακτος σε όλη την επικράτεια με την κινητοποίηση όλων των παραγόντων αυτής της αγοράς, από το κράτος και τις γαλακτοβιομηχανίες ως τους παραγωγούς, θα μπορούσε να είναι μία ολοκληρωμένη διέξοδος. 
Για τη συνολική παρουσία της «Δωδώνης» στην αγορά, ο κ. Παναγιωτάκης σημείωσε ότι βρίσκονται εντός των στόχων με παρουσία σε 52 χώρες παγκοσμίως και μία πολύ ισχυρή θέση στην Ελλάδα σε όλο το εύρος των προϊόντων της. 
«Επανεπενδύουμε τα κέρδη μας στον εξοπλισμό και την ανάπτυξη. Έχουμε όρεξη για επενδύσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά. 
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: 50 νέες θέσεις εργασίας στη Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1089479723034063723
Σχόλια
item