4 εφαρμογές που πρέπει να διαγράψεις από το κινητό σου 4 εφαρμογές που πρέπει να διαγράψεις από το κινητό σου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

4 εφαρμογές που πρέπει να διαγράψεις από το κινητό σου

4 εφαρμογές που πρέπει να διαγράψεις από το κινητό σου
Εάν και εσύ έχεις συνειδητοποιήσει πως τα social media σου τρώνε τον ελεύθερο (αλλά και μη) σου χρόνο τότε μάλλον ήρθε η ώρα για μια γενναία αλλαγή. Και ποια είναι αυτή; 
Φυσικά η άμεση διαγραφή τους. Μπορεί στην αρχή το εγχείρημά σου να φαντάζει ακατόρθωτο αλλά αυτό που θα συνειδητοποιήσεις στη συνέχεια θα σε ανταμείψει. Όχι μόνο θα ανακαλύψεις πως έχεις πολύ περισσότερο χρόνο από όσο πίστευες αλλά θα δεις και μεγάλη αλλαγή στη μπαταρία του κινητού σου. Τι περιμένεις λοιπόν;
#1 Facebook
Ίσως η πιο πολυχρησιμοποιημένη εφαρμογή στο κινητό του καθενός. Το Facebook εδώ και πολλά χρόνια έχει καταφέρει να μας μαθαίνει τα νέα στη μόδα και στις εξελίξεις αλλά και να μας κρατάει ενήμερους για τις ζωές των φίλων μας. 
Αυτό που πολλές φορές δεν υπολογίζουμε είναι η αρνητική επίδραση στη μπαταρία του κινητού μας. Σου προτείνουμε να διαγράψεις αυτή την εφαρμογή και να είσαι σίγουρη ότι ο ελεύθερος σου χρόνος θα αυξηθεί.
#2 Snapchat
Μια ατελείωτη πηγή διασκέδασης και χρόνου μπροστά στην οθόνη μάλλον ήρθε η ώρα να τελειώσει. Μπορεί να έχεις την ανάγκη να ενημερώνεις τους φίλους σου ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι και τι κάνεις αλλά καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς. 
Η υπερβολική έκθεση της προσωπική σου ζωής μπορεί πολλές φορές να στραφεί εναντίον σου. Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές μέσα από τέτοιες εφαρμογές καταλήγουμε να συγκρίνουμε τη ζωή μας με αυτή των άλλων. Μην κάνεις αυτό το λάθος.
#3 Instagram
Ή αλλιώς η εφαρμογή που αγαπάμε να μισούμε. Όλοι μας. Εδώ συνήθως περνάμε όλοι μας τις ώρες που χαλαρώνουμε αλλά και τις ώρες που θέλουμε ξεφύγουμε από τις υποχρεώσεις μας. 
Μια έρευνα απέδειξε πως οι χρήστες του instagram καταλήγουν πολλές φορές με καταθλιπτικές τάσεις. Αν, λοιπόν είσαι έτοιμη να βγάλεις έστω για λίγο καιρό από τη ζωή σου αυτή την εφαρμογή, εμείς σου εγγυόμαστε ότι θα δεις διαφορές. Που; Παντού!
#4 Twitter
Μια ακόμη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που τρώει χρόνο από τη ζωή σου αλλά και από τη μπαταρία του κινητού σου, είναι το αγαπημένο μας Twitter. Εδώ μπορεί κανείς να συζητήσει αλλά και να διαφωνήσει για τα πάντα. 
Το να μένεις ενημερωμένη για την επικαιρότητα παρόλα αυτά, δε σημαίνει να φτάσεις σε σημείο να μη χάνεις ούτε ένα τουίτ. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να προσέξεις.
epirusblog.gr
5 of 5
4 εφαρμογές που πρέπει να διαγράψεις από το κινητό σου
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2765165141864160920
Σχόλια
item