Πρέβεζα: 3 Πυρκαγιές Σε Οχήματα Μέσα Σε Λίγες Μέρες Γιατί Παίρνουν Φωτιά Τα Αυτοκίνητα ... Πρέβεζα: 3 Πυρκαγιές Σε Οχήματα Μέσα Σε Λίγες Μέρες Γιατί Παίρνουν Φωτιά Τα Αυτοκίνητα ... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: 3 Πυρκαγιές Σε Οχήματα Μέσα Σε Λίγες Μέρες Γιατί Παίρνουν Φωτιά Τα Αυτοκίνητα ...

Πρέβεζα: 3 Πυρκαγιές Σε Οχήματα Μέσα Σε Λίγες Μέρες Γιατί Παίρνουν Φωτιά Τα Αυτοκίνητα ...

Χθες το απόγευμα το  λεωφορείο  στη Λούτσα Πρέβεζας  που τυλίχθηκε στις φλόγες   δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό στην περιοχή .

Όπως μετέδωσε το pamepreveza.gr ένα ακόμη  όχημα  που κινούνταν στην περιοχή πλησίον της Ε.Ο. στο ύψος της υποθαλάσσιας, εκδηλώθηκε αργά το βράδυ.


Η οδηγός αντιλήφθηκε έγκαιρα τους καπνούς και εγκατέλειψε το Ι.Χ..Αν και η φωτιά περιορίστηκε στην μηχανή του οχήματος, μικρές υλικές ζημιές υπέστη και το εσωτερικό του στο ταμπλό.


Σημειώνεται ότι πριν μια εβδομάδα κάηκε ολοσχερών άλλο Ι.Χ. όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά ενώ κινούνταν επί της Επτανήσου.


Γιατί όμως παίρνουν φωτιά τα αυτοκίνητα  και τα συμβάντα είναι αρκετά συχνά;
Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από 2 χρόνια  στον Ελεύθερο  Τύπο, ο μηχανικός αυτοκινήτων Κώστα Μιχαλόπουλος οι οδηγοί παραμελούν πάρα πολλά πράγματα.Το πιο βασικό είναι τα λάστιχα του αυτοκινήτου ,κάποιες διαρροές με λάδια ,το σέρβις το έχουν βάλει σε τρίτη μοίρα πλέον .


Αν δεν μείνει το όχημά τους ,να έρθει με οδική βοήθεια δεν το συντηρούν.
Σε αρκετές φορές η πυρκαγιά από αμέλεια προέρχεται και από νοθευμένη βενζίνη ,που καταστρέφει τον καταλύτη ,αλλά και την εγκατάσταση καλωδίων και ηλεκτρονικών από μη εξειδικευμένο συνεργείο .


Το μπέρδεμα των καλωδίων που προκαλεί βραχυκύκλωμα και φωτιά αρκετές φορές γίνεται και από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες προκειμένου να αποφύγουν τη δαπάνη επισκευής.

Η κακή συντήρηση ,τα σέρβις που δεν φροντίζουν να κάνουν τακτικά οι ιδιοκτήτες οχημάτων αλλά και τα αυτοσχέδια συνεργεία που  άρχισαν να "ξεφυτρώνουν"  στα χρόνια της οικονομικής κρίσης σαν μανιτάρια ευθύνονται για  τις πυρκαγιές των αυτοκινήτων ενώ κινούνται στους οδικούς άξονες της χώρας....[με πληροφορίες από pamepreveza.gr και τον Ελεύθερο Τύπο, άρθρο που δημοσιεύτηκε στο newsbeast.gr το έτος 2017]


epirus-tv-news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: 3 Πυρκαγιές Σε Οχήματα Μέσα Σε Λίγες Μέρες Γιατί Παίρνουν Φωτιά Τα Αυτοκίνητα ...
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6261496637162654525
Σχόλια
item