Πρέβεζα: Με μεγάλη επιτυχία οι Κολυμβητικοί Αγώνες του Ναυτικού Ομίλου Πρέβεζας «Ποσειδώνα» στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2019

Πρέβεζα: Με μεγάλη επιτυχία οι Κολυμβητικοί Αγώνες του Ναυτικού Ομίλου Πρέβεζας «Ποσειδώνα» στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2019
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος για 17η συνεχή χρονιά οι κολυμβητικοί αγώνες ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2019 που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας «Ποσειδώνας». 

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας γέμισε κολυμβητές και κολυμβήτριες κάθε ηλικία οι οποίοι πραγματοποίησαν κολυμβητικές επιδείξεις και έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.


Τα ποσειδώνια είναι μια γιορτή αθλητισμού που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην πόλη μας ως επισφράγιση των μαθημάτων κολύμβησης που πραγματοποιούνται καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και στην οποία μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε γονείς και λοιπούς συγγενείς την πρόοδό τους στην κολύμβηση.


Οι αγώνες ξεκίνησαν με επίδειξη των αρχάριων τμημάτων της ομάδας ,που έκλεψαν την παράσταση και καταχειροκροτήθηκαν, ενώ εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία των κολυμβητών όλων των τμημάτων που συμμετείχαν.


Ο Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας «Ποσειδώνας» δραστηριοποιείται στην πόλη από το 2003 με τμήματα υποδομών, ακαδημία εκμάθησης και αγωνιστικά τμήματα. 

Είναι μέλος της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδος  και έχει συμμετάσχει σε Πανελλήνια και Περιφερειακά Πρωταθλήματα στα οποία οι αθλητές του έχουν φέρει αρκετές διακρίσεις για τον όμιλο και την πόλη μας.


Υπεύθυνη των τμημάτων είναι η κα Ελευθερίου – Λύρου Ιουλία ,καθηγήτρια φυσικής αγωγής – προπονήτρια με ειδικότητα κολύμβησης και προπονητική εμπειρία 30 ετών. 

Η ίδια υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδος και συμμετείχε με την εθνική ομάδα σε Εθνικούς και Διεθνείς αγώνες.


Η κα Λύρου κάθε χρόνο πλαισιώνεται από γυμναστές με ειδικότητα στην κολύμβηση. Οι γυμναστές Γιαννούλης Βίκτωρας, Γιαννούλης Περικλής και Γκίκου Αλεξάνδρα,  διαθέτοντας γνώσεις και εμπειρία για ακόμα μία χρονιά δίδαξαν στους αθλητές πως να κολυμπούν σωστά, ενώ παράλληλα τα βοήθησαν να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το άθλημα.

Στην ομιλία της η κα Λύρου αναφέρθηκε  στη σημασία που έχει ο αθλητισμός ,ο οποίος δημιουργεί υγιή άτομα με ανεπτυγμένες νοητικές κινητικές και κοινωνικές δεξιότητες με ευρεία αντίληψη και κριτική σκέψη. 

Άτομα που λειτουργούν το ίδιο καλά τόσο μόνα τους όσο και ενταγμένα στην ομάδα αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες .

Τέλος, ευχαρίστησε τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους σε αυτή τη δραστηριότητά τους και με τους οποίους διατηρούν μια πολύ καλή σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης, αλλά και τους χορηγούς του ομίλου.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Με μεγάλη επιτυχία οι Κολυμβητικοί Αγώνες του Ναυτικού Ομίλου Πρέβεζας «Ποσειδώνα» στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2019
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6976575684106415825
item