ΥΕΘΑ από 1η Στρατιά: Οι ΕΔ τρομακτική ομπρέλα ασφαλείας για όσους μας επιβουλεύονται [pics] ΥΕΘΑ από 1η Στρατιά: Οι ΕΔ τρομακτική ομπρέλα ασφαλείας για όσους μας επιβουλεύονται [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΥΕΘΑ από 1η Στρατιά: Οι ΕΔ τρομακτική ομπρέλα ασφαλείας για όσους μας επιβουλεύονται [pics]

ΥΕΘΑ από 1η Στρατιά: Οι ΕΔ τρομακτική ομπρέλα ασφαλείας για όσους μας επιβουλεύονται [pics]
Σαφές μήνυμα στους εξ’ ανατολών γείτονες της χώρας μας έστειλε από τη Λάρισα το πρωί της Τετάρτης, ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, επισκεπτόμενος για πρώτη φορά την 1η Στρατιά.Ο κ. Παναγιωτόπουλος εξήγη…


Σαφές μήνυμα στους εξ’ ανατολών γείτονες της χώρας μας έστειλε από τη Λάρισα το πρωί της Τετάρτης, ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, επισκεπτόμενος για πρώτη φορά την 1η Στρατιά.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος εξήγησε πως οι επισκέψεις του αυτές ολοκληρώνουν «τον πρώτο βασικό κύκλο ενημερώσεων για την κατάσταση, το σχεδιασμό και τις προοπτικές συνολικά τον ΕΔ ένα μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων στο υπουργείο».
Πρόσθεσε δε, ότι «πρέπει να καταλάβουμε με επίγνωση που ακριβώς βρισκόμαστε. Μαζί με την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου να σχεδιάσουμε πώς θα προχωρήσουμε για να έχουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις που θα παρέχουν μία πλήρη, ισχυρή, τρομακτική θα έλεγα για όσους επιβουλεύονται εναντίον της πατρίδας μας, ομπρέλα ασφαλείας, σε όλο το εύρος της Ελλάδας από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο άκρο της». 
Ο ΥΕΘΑ ευχαρίστησε τον διοικητή της 1ης Στρατιάς «για την εξαιρετική φιλοξενία» που τους παρείχε και την ενημέρωση που του έκανε σχετικά με τη φύση, τη λειτουργία και τις δυνατότητες «του βασικού αυτού σχηματισμού που στην ουσία είναι η ραχοκοκαλιά της αμυντικής και αποτρεπτικής ισχύος της Ελλάδας στον ηπειρωτικό της χώρο».
Στην επίσκεψή του ο ΥΕΘΑ συνοδευόταν από τον υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή, τον ΑΓΕΕΘΑ Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, τον ΑΓΕΣ Αντιστράτηγο Γιώργο Καμπά, τον ΑΓΕΑ Αντιπτέραρχο Γιώργο Μπλιούμη και τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο.
Νωρίτερα ο κ. Παναγιωτόπουλος συμμετείχε σε ενημέρωση στο χώρο της 1ης Στρατιάς όπου και εγκαινίασε την ανακαινισμένη αίθουσα τιμών.
Πηγή: onlarissa.gr / Μαρίνος Τζώτζης
Φωτο: Onlarissa
epirusblog.gr
5 of 5
ΥΕΘΑ από 1η Στρατιά: Οι ΕΔ τρομακτική ομπρέλα ασφαλείας για όσους μας επιβουλεύονται [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8021553918318905146
Σχόλια
item