Γιάννενα: Στα Ιωάννινα Το Τηλεπαιχνίδι «Selfie» Της ΕΡΤ2! Γιάννενα: Στα Ιωάννινα Το Τηλεπαιχνίδι «Selfie» Της ΕΡΤ2! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στα Ιωάννινα Το Τηλεπαιχνίδι «Selfie» Της ΕΡΤ2!

                      Γιάννενα: Στα Ιωάννινα Το Τηλεπαιχνίδι «Selfie» Της ΕΡΤ2!

Στα Ιωάννινα το τηλεπαιχνίδι «Selfie» της ΕΡΤ2. Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, στις 19:00 (Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 11ο: «Ιωάννινα»

Στο ενδέκατο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του, το «Selfie» επισκέπτεται τα Ιωάννινα!

Ξεκινάμε από το Ιτς Καλέ στο Κάστρο των Ιωαννίνων και επισκεπτόμαστε το Βυζαντινό Μουσείο, τον τάφο του Αλή Πασά, το Μουσείο Αργυροτεχνίας, το Φετιχέ Τζαμί και συνεχίζουμε με αφετηρία από την Πλατεία Μαβίλη για να επισκεφτούμε το Σουφαρί Σαράι, που φιλοξενεί σήμερα τα Γενικά Ιστορικά Αρχεία του Νομού Ιωαννίνων, το Μεντρεσέ (το παλιό οθωμανικό ιεροδιδασκαλείο), το Ασλάν Τζαμί, που σήμερα στεγάζει το Δημοτικό Μουσείο και τον τάφο του Ασλάν Πασά.

Αναστατώνουμε την περιοχή του Μώλου και μαθαίνουμε από τη διευθύντρια Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, Ιουλία Μαρκούλα, για την τουριστική ανάπτυξη της πανέμορφης Ηπείρου.

Ολοκληρώνουμε το παιχνίδι μας στο Άλσος Θεοδωροπούλου με μία σειρά εντυπωσιακών καταρριχήσεων (rappel) από τους παίκτες μας, που θα κρίνει τον νικητή!

Παρουσίαση:
Εύα Θεοτοκάτου, Παναγιώτης Κουντουράς.

Σκηνοθεσία:Παναγιώτης Κουντουράς.

epirus-tv-news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
                      
Γιάννενα: Στα Ιωάννινα Το Τηλεπαιχνίδι «Selfie» Της ΕΡΤ2!
epirusblog.gr
5 of 5
                      
Ιωάννινα 1219762381895119236
Σχόλια
item