Η Rihanna στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar China προκαλεί αντιδράσεις Η Rihanna στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar China προκαλεί αντιδράσεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Rihanna στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar China προκαλεί αντιδράσεις

Η Rihanna στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar China προκαλεί αντιδράσεις
Η Rihanna θα βρίσκεται στο εξώφυλλο Αυγούστου του Harper’s Bazaar που κυκλοφορεί στην Κίνα. Με την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι η Rihanna ιδιοποιείται την κινεζική πολιτιστική κληρονομιά με στόχο να προωθήσει την εταιρεία των ρούχων της.
Έτσι και σε αυτήν την περίπτωση ο «καβγάς» ξεκίνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χρήστης έγραψε: «Εάν αυτό το έκανε η Kim Kardashian θα το χαρακτηρίζαμε πολιτισμική ιδιοποίηση», θυμίζοντας την υπόθεση με τα εσώρουχα που λάνσαρε η Kim ως «Κιμονό» και τα οποία απέσυρε μετά τις αντιδράσεις.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα υπόλοιπα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνοντας ότι η Rihanna χαίρει ευνοϊκής μεταχείρισης σε αντίθεση με άλλες διασημότητες μεταξύ των οποίων και η Katy Perry.
Οι υποστηρικτές της ποπ σταρ επισημαίνουν ότι η φωτογράφιση της Rihanna «δεν είναι πολιτιστική ιδιοποίηση καθώς ολόκληρη η ομάδα του Harper’s Bazaar China αποτελείται από Κινέζους».
Στην περιγραφή που δίνει το ίδιο το περιοδικό για το εξώφυλλο με την τραγουδίστρια επισημαίνεται ότι πρόκειται για «ανατολίτικο με δυτική αισθητική».

epirusblog.gr
5 of 5
Η Rihanna στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar China προκαλεί αντιδράσεις
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7530187744342526364
Σχόλια
item