Κατερίνα Στικούδη: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε παραλία της Μυκόνου! Μαγνήτισε τα βλέμματα με το καλλίγραμμο κορμί της [pics]

Κατερίνα Στικούδη: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε παραλία της Μυκόνου! Μαγνήτισε τα βλέμματα με το καλλίγραμμο κορμί της [pics] | tlife.gr
Η Κατερίνα Στικούδη μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στα επαγγελματικά της είναι έτοιμη για διακοπές!
Η γνωστή τραγουδίστρια κατάφερε να μας δείξει μέσα από τη συμμετοχή της στο «Your Face Sounds Familiar» μια διαφορετική οπτική της, να ξεχωρίσει για τις φωνητικές ικανότητές της και τελικά να κερδίσει δίκαια την δεύτερη θέση. 
Αυτό το καλοκαίρι η Κατερίνα Στικούδη συνδυάζει συναυλίες και διακοπές μαζί, καθώς, όσο και αν έχει ανάγκη να ξεκουραστεί, δεν μπορεί να παραμελήσει την δουλειά της.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την μελαχρινή καλλονή στην Μύκονο! 
Η τραγουδίστρια βρέθηκε σε μια από τις πολυσύχναστες παραλίες του νησιού και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω της. 
Η Κατερίνα Στικούδη φορώντας ένα μπικίνι μαγιό με κόκκινα και άσπρα μοτίβα, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, μαγνήτισε τα βλέμματα των λουόμενων με τις αναλογίες της. Χωρίς ίχνος ρετούς και μακιγιάζ η τραγουδίστρια είναι άκρως εντυπωσιακή!
Μπορεί από το πλευρό της να έλειπε ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, όμως αυτό δεν πτόησε την σέξι Κατερίνα Στικούδη, αφού έζησε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με φόντο το αιγαοπελαγίτικο μπλε.
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Στικούδη: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε παραλία της Μυκόνου! Μαγνήτισε τα βλέμματα με το καλλίγραμμο κορμί της [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7418613047860026772
item