ΓΕΑ: Η ομάδα επιδείξεων της πολεμικής αεροπορίας εντυπωσίασε στην Αγγλία [pic]

ΓΕΑ: Η ομάδα επιδείξεων της πολεμικής αεροπορίας εντυπωσίασε στην Αγγλία [pic]
Νέες διακρίσεις για την ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A Texan II «Δαίδαλος» της Πολεμικής Αεροπορίας, σε εκδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο
Σε αεροπορικές εκδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο συμμετείχε η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A Texan II «Δαίδαλος» της Πολεμικής Αεροπορίας.
Συγκεκριμένα συμμετείχε στη Royal Navy International Air Day, στη Ναυτική Βάση Yeovilton, αποσπώντας το πρώτο βραβείο «Best Fixed Wing Flying Display 2019», ενώ ο διοικητής της Βάσης τίμησε την Ομάδα σε ειδική τελετή.
Περαιτέρω ο «Δαίδαλος» συμμετείχε στη διεθνή στρατιωτική έκθεση «Royal International Air Tattoo 2019», στο Fairford. 
Στην Ομάδα απονεμήθηκε το βραβείο «Spitfire Award 2019» για την πιο εντυπωσιακή άφιξη στο αεροδρόμιο, ενώ ο χρωματισμός του αεροσκάφους επίδειξης, απέσπασε τα ευμενή σχόλια των επισκεπτών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑ:
Από την Πέμπτη 11 έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A Texan II «Δαίδαλος» της Πολεμικής Αεροπορίας, συμμετείχε σε αεροπορικές εκδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, συμμετείχε στη Royal Navy International Air Day, στη Ναυτική Βάση Yeovilton, αποσπώντας το πρώτο βραβείο «Best Fixed Wing Flying Display 2019», ενώ ο Διοικητής της Βάσης τίμησε την Ομάδα σε ειδική τελετή.
Από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, συμμετείχε στη διεθνή στρατιωτική έκθεση «Royal International Air Tattoo 2019», στο Fairford. Στην Ομάδα απονεμήθηκε το βραβείο «Spitfire Award 2019» για την πιο εντυπωσιακή άφιξη στο αεροδρόμιο, ενώ ο χρωματισμός του αεροσκάφους επίδειξης, απέσπασε τα ευμενή σχόλια των επισκεπτών.
Δείτε φωτογραφίες:
ΓΕΑΓΕΑΓΕΑ  Î“ΕΑ
ΓΕΑΓΕΑΓΕΑΓΕΑ ΓΕΑ ΓΕΑΓΕΑΓΕΑΓΕΑΓΕΑΓΕΑ
epirusblog.gr
5 of 5
ΓΕΑ: Η ομάδα επιδείξεων της πολεμικής αεροπορίας εντυπωσίασε στην Αγγλία [pic]
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3818279348366803105
item