Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αυτό το κορμί ανήκει σε πρώην παίκτρια του GNTM!

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αυτό το κορμί ανήκει σε πρώην παίκτρια του GNTM!
Αυτό το κορμί ανήκει σε πρώην παίκτρια του GNTM! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες μόνο στο Youweekly.gr! Σας πάει κάπου το μυαλό;

Εδώ και λίγες εβδομάδες, παράλληλα με το modelling έχει δημιουργήσει το κανάλι της στο Youtube και είναι ενθουσιασμένη. 
Μου μιλά για τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχθηκε από τις πρώτες μέρες της αποχώρησής της από το «GNTM» και τα πολλά «όχι» που είπε σε συνεντεύξεις γιατί αισθανόταν ότι θα έχανε το μέτρο, όπως έγινε με αρκετές συμπαίκτριές της. 
Η κουβέντα μας φυσικά ξεκινά από το επεισόδιο που ανακοίνωσε στους έκπληκτους κριτές την απόφασή της να φύγει από την εκπομπή, τη στιγμή μάλιστα που όλα τα προγνωστικά ήταν υπέρ της.
Η... Σκάρλετ Γιόχανσον του «GNTM», όπως τη χαρακτήρισαν, κάνει τα παρθενικά της βήματα στο modelling και για πρώτη φορά μιλά για όλα στο YOU και στην Κατερίνα Μπούσιου. 
Για τον λόγο που αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το παιχνίδι, για το... μίσος ανάμεσα στις συμπαίκτριές της, τις υπόνοιες ότι τη βοήθησε ο σύντροφός της και μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού, τις βιαιότητες που συνάντησε στη «βρώμικη» νύχτα, αλλά και για το τρυφερό κομμάτι της ζωής της με τα εννέα αδέρφια και τη συνονόματη θεία της με σύνδρομο Down που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.


Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αυτό το κορμί ανήκει σε πρώην παίκτρια του GNTM!
Είχες δηλώσει ξεκάθαρα σε εκείνο το επεισόδιο, τη στιγμή που προσπαθούσαν οι κριτές να σε μεταπείσουν λέγοντάς σου ότι θα έχανες επαγγελματικές ευκαιρίες αν εγκατέλειπες το «GNTM», ότι θα μπορούσες να τα καταφέρεις και μόνη σου. Πολλοί είπαν τότε ότι μίλησες με έπαρση.
Πίστευα στις δυνάμεις μου γι' αυτό το είπα και σε καμία περίπτωση δεν είχα έπαρση. Φεύγοντας από το «GNTM» ήθελα να πετύχω όσα υποσχέθηκα και να μη μείνω μόνο στα λόγια. Από την ημέρα που έφυγα δεν έχω ησυχάσει καθόλου. Κάνω ό,τι μπορώ για να πάω μπροστά. 
Επειδή προέρχομαι από μια μεγάλη οικογένεια με εννέα αδέρφια, έχω μάθει από μικρή ηλικία να παλεύω σκληρά. Ό,τι έχω καταφέρει το έχω κάνει μόνη μου στη ζωή μου. Δούλευα από μικρή για να καλύπτω μόνη μου τα έξοδά μου. 
Δεν είχα βοήθεια από πουθενά. Υπήρχαν στιγμές που είχα μόνο δέκα ευρώ για να περάσω με αυτά μια ολόκληρη εβδομάδα. Αλλά αγωνιζόμουν και δεν τα παρατούσα ποτέ.
Τα παιδικά σου χρόνια τα έζησες στο Αγρίνιο όπου και γεννήθηκες;
Εκεί μεγάλωσα και έμεινα μέχρι που τελείωσα τη Γ' Λυκείου. Μετά έφυγα για τις σπουδές μου στη σχολή Οδοντοτεχνικής. Η οποία, βέβαια, δεν μου άρεσε καθόλου, γι' αυτό και στη συνέχεια σταμάτησα.
Οι γονείς σου με τι ασχολούνταν;
Ο μπαμπάς μου δουλεύει στη ΔΕΗ και η μαμά μου είναι επίσης δημόσιος υπάλληλος. Μένουν ακόμη στο Αγρίνιο με τα υπόλοιπα τέσσερα αδέρφια μου που είναι ανήλικα.
Πώς ήταν να μεγαλώνεις σε μια πολύτεκνη οικογένεια με εννέα αδέρφια;
Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αυτό το κορμί ανήκει σε πρώην παίκτρια του GNTM!
Είμαστε μια... τεράστια οικογένεια με επτά κορίτσια και δύο αγόρια -εγώ είμαι η τέταρτη στη σειρά- όπου ουσιαστικά το ένα παιδί μεγάλωνε το άλλο με σειρά ηλικίας. Γι' αυτό κι έγινα από πολύ μικρή ηλικία μαμά. 
Γιατί από 13 ετών τάιζα τα μικρότερα, τα πήγαινα στο σχολείο, τα φρόντιζα, τα έβγαζα βόλτα, κάναμε τα πάντα μέχρι να γυρίσουν στο σπίτι από τη δουλειά οι γονείς μας. 
Είχαμε μοιράσει με τα αδέρφια μου μεταξύ μας τις δουλειές και κάθε Σαββατοκύριακο καθαρίζαμε το σπίτι, φτιάχναμε μόνοι μας τα δωμάτια και τα κρεβάτια μας. 
Ήμασταν και παραμένουμε πάρα πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Χαίρομαι πολύ, γιατί ειδικά με τις αδερφές μου νιώθω πως θα έχω κολλητές φίλες για μια ζωή! Όχι πως δεν αγαπώ και τα αγόρια μας.
Οικονομικά τα καταφέρνατε ως οικογένεια; Στερήθηκες πράγματα που άλλα παιδιά στην ηλικία σου τα είχαν πιο εύκολα;
Δόξα τον Θεό, ο πατέρας μου φρόντιζε να μη μας λείψει τίποτε. Στο μόνο που δεν μπορούσε να με στηρίξει οικονομικά ήταν στις σπουδές μου. Όταν αποφάσισα ότι ήθελα να σπουδάσω δεν μπορούσε να μου πληρώνει το ενοίκιο και τα έξοδα του σπιτιού. 
Έπρεπε με το που φύγαμε εγώ και οι αδερφές μου από το σπίτι να δουλέψουμε. Πέρασα στη σχολή για να σπουδάσω οδοντοτεχνίτης, αλλά καθόλου δεν μου άρεσε. Παρακολούθησα τα δύο πρώτα χρόνια τα μαθήματα και μετά τα παράτησα.
Ποια ήταν η πρώτη σου δουλειά;
Δούλευα ως υποδοχή σε νυχτερινό μαγαζί στην Πάτρα όπου έμενα με τις δύο από τις αδερφές μου και μετά, όταν ήρθα πια στην Αθήνα, επίσης βρήκα δουλειά σε νυχτερινό μαγαζί στα νότια προάστια.
Οι γονείς σου δεν φοβήθηκαν με τη δουλειά που διάλεξες; Είναι σκληρή για μια κοπέλα η νύχτα και κρύβει κινδύνους...
Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αυτό το κορμί ανήκει σε πρώην παίκτρια του GNTM!
Συμφωνώ πως είναι σκληρή, αλλά δεν την «πάτησα» ποτέ. Ο μπαμπάς μου διατηρούσε παλαιότερα νυχτερινά μαγαζιά στο Αγρίνιο και μας μιλούσε από μικρές για τον κόσμο της νύχτας και τους κινδύνους της. 
Όταν γεννήθηκα εγώ, βέβαια, τα είχε πουλήσει, αλλά ήδη μου είχε πει πολλά και ήμουν προετοιμασμένη. Η αλήθεια είναι ότι την ημέρα που του ανακοίνωσα ότι είχα βρει τη δουλειά, στην αρχή ήταν πολύ αγχωμένος.
Επειδή όμως με τον μπαμπά μου είμαστε φίλοι και τα συζητάμε όλα, μου έδωσε τις συμβουλές του για το τι πρέπει να προσέχω για όσα «περίεργα» γίνονται τη νύχτα. Με βοήθησε πολύ.
Παρ' όλο που ήσουν προετοιμασμένη, αυτά τα «περίεργα» που αναφέρεις συνέβησαν ποτέ στον χώρο που εργαζόσουν;
Είχα ζήσει στην αρχή κάποια περιστατικά με ξυλοδαρμούς, χωρίς όμως να είναι ακραίοι. 
Αλλά ένα βράδυ έτυχε ακόμη και να βγάλουν μαχαίρι μπροστά μου, όταν τσακώθηκαν οι θαμώνες με κάποιους μπράβους. Φοβήθηκα πολύ εκείνη τη στιγμή, τα παράτησα αμέσως όλα κι έφυγα τρέχοντας από το μαγαζί για να μη με πάρει κι εμένα η «μπάλα». 
Μετά από αυτό που έγινε «σιχάθηκα» τη νύχτα γι' αυτό και αποφάσισα να μην ξαναδουλέψω ούτε σε εκείνο το μαγαζί αλλά γενικά και ποτέ ξανά βράδυ. Δεν θα ξαναγυρίσω ποτέ ό,τι και να γίνει, γιατί είναι «βρώμικη» δουλειά.
Πώς συνδύαζες τη δουλειά με τα μαθήματα στη σχολή; Πώς διάβαζες όταν ξενυχτούσες κάθε βράδυ;
Ήταν δύσκολο, γιατί κάποιες μέρες τελείωνα από τη δουλειά στις επτά το πρωί και στις οκτώ έπρεπε να ήμουν στη σχολή. Αναγκαστικά, έχασα πολλά μαθήματα. Τα πρώτα χρόνια που ζούσα στην Πάτρα δούλευα πέντε μέρες την εβδομάδα, ενώ μετά πήγαινα μόνο τρεις μέρες. 
Έπαιρνα 70 ευρώ την ημέρα αλλά δεν έφταναν για να καλύψω όλα μου τα έξοδα. Ίσως γι' αυτό έχω μάθει πια να εκτιμώ περισσότερο τα χρήματα που κερδίζω τώρα.
Γιατί σε βάφτισαν Γαρυφαλλιά; Πήρες το όνομα κάποιας από τις γιαγιάδες σου;
Έχω πάρει το όνομα της θείας μου, της αδερφής του μπαμπά μου η οποία πέθανε στα 27 της χρόνια από καρκίνο. Ήμουν δέκα χρόνων όταν «έφυγε», αλλά είχα προλάβει να τη γνωρίσω και να ζήσω μαζί της. 
Είχε γεννηθεί με σύνδρομο Down και η γιαγιά μου, η οποία τη φρόντιζε, ήταν σαν να μεγάλωνε ένα μωρό. Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα πήγαινα στο σπίτι για να τη βλέπω, ήμασταν όλοι κοντά της.
Ήταν μια δύσκολη συναισθηματικά κατάσταση αυτή για τον μπαμπά σου; Σου έδωσε το όνομα της αδερφής του πριν καν φύγει από τη ζωή γιατί φαντάζομαι ότι της είχε αδυναμία...
Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αυτό το κορμί ανήκει σε πρώην παίκτρια του GNTM!
Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εκείνον. Και ζήσαμε για δεύτερη φορά μια παρόμοια κατάσταση με τη μικρότερη αδερφή μου. 
Όταν η μαμά μου ήταν έγκυος σε εκείνη, της είχε πει ο γιατρός, μετά τις εξετάσεις που της έκανε στον πέμπτο μήνα, ότι υπήρχε σοβαρή περίπτωση να γεννηθεί το μωρό με αναπηρία, παρόμοια με εκείνη της θείας μου. 
Ο πατέρας μου έκλαιγε συνέχεια, γιατί ήρθε ξανά αντιμέτωπος με μια κατάσταση που ζούσε ήδη με την αδερφή του για πολλά χρόνια. 
Η μαμά μου ωστόσο ήθελε να κρατήσουν το παιδί και δόξα τον Θεό η αδερφή μου γεννήθηκε υγιέστατη γιατί ο γιατρός είχε κάνει λάθος στις εξετάσεις.
Η αρχηγός και ο πιο δυνατός άνθρωπος σε αυτή την πολύτεκνη οικογένεια είναι η μαμά;
Είναι ήρωας η μαμά μου! Δεν την έχω δει ποτέ να κλαίει, είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει, της έχω τρελή αδυναμία γιατί τράβηξε πολλά για να μας μεγαλώσει σωστά.
Σε κάθε εγκυμοσύνη δούλευε μέχρι οκτώ μηνών, γεννούσε, έμενε ένα βράδυ στο νοσοκομείο και μετά επέστρεφε στο σπίτι και λίγες ημέρες μετά και στη δουλειά.
Στο «GNTM» πώς αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχή, δίχως να έχεις μάλιστα και εμπειρία ως μοντέλο;
Είχε κάνει την αίτηση για μένα η κολλητή μου και μέχρι εκείνη τη στιγμή ούτε καν μου είχε περάσει από το μυαλό να γίνω μοντέλο. Μου έλεγαν οι φίλοι μου πως είμαι όμορφη αλλά δεν έδινα σημασία. 
Όταν με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή είχα πει αρχικά «όχι», αλλά το επόμενο βράδυ καθόμουν μαζί με τον σύντροφό μου τον Κωνσταντίνο στο σπίτι, το συζητήσαμε, το είδαμε ως μια ευκαιρία για μένα κι έτσι αποφάσισα τελικά να λάβω μέρος.
Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αυτό το κορμί ανήκει σε πρώην παίκτρια του GNTM!
Εκείνος σε ενθάρρυνε;
Από την αρχή ήταν πολύ θετικός. Παρ' όλο που έχω αυτοπεποίθηση ως γυναίκα, δεν ήμουν σίγουρη ότι θα περνούσα από τις οντισιόν. Ο Κωνσταντίνος όμως ήταν σίγουρος όχι μόνο ότι θα περάσω, αλλά ότι θα βγω και πρώτη στο «GNTM»!
Ενοχλήθηκες όταν είδες κάποια σχόλια στα social media ότι ο Κωνσταντίνος επειδή είναι μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού και έχει γνωριμίες στον καλλιτεχνικό χώρο σε βοήθησε πλαγίως τόσο να μπεις στο «GNTM» όσο και να παραμείνεις;
Είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ με αυτά τα σχόλια, δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ, ξυπνούσα και πάθαινα κρίσεις πανικού, δεν μπορούσα να αναπνεύσω και αυτό ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε. 
Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να με βοηθήσει ο Κωνσταντίνος ακόμη και να φτάσω μέχρι το τέλος του «GNTM». Αλλά όμως ποτέ μα ποτέ δεν ανακατεύτηκε. Ό,τι έκανα το έκανα μόνη μου. Ήμουν ο εαυτός μου από το πρώτο κάστινγκ.
Στο οποίο από την πρώτη στιγμή σε χαρακτήρισαν «Ελληνίδα Σκάρλετ Γιόχανσον»...
Δεν νιώθω μέσα μου ότι είμαι η καρακουκλάρα! Ξέρω ότι είμαι όμορφη, το βλέπω κάθε πρωί στον καθρέφτη μου, αλλά μέχρι εκεί.
Πιστεύεις ότι η αντίδρασή σου ήταν λίγο τραβηγμένη όταν αρνήθηκες να δώσεις ένα φιλί σε έναν άντρα μοντέλο στη δοκιμασία για ένα διαφημιστικό για κραγιόν και στη συνέχεια να αποχωρήσεις οικειοθελώς;
Μπορώ να καταλάβω τι πάει να πει δουλειά και τι πάει να πει, όμως, ριάλιτι. Έφτασα στο σημείο να αποχωρήσω από το «GNTM» όχι μόνο γι' αυτή τη δοκιμασία, αλλά για πολλούς λόγους. 
Όταν είδα την τριάδα της φωτιάς, την Εύη, τη Μέγκι και τη Μικαέλα να βγάζουν σε μια συζήτηση που είχαν μέσα στο σπίτι την προσωπική μου ζωή στο φως και να μιλάνε για τον Κωνσταντίνο και να υπονοούν διάφορα για τη δουλειά του και για τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι. 
Μου μετέφεραν τη συζήτηση τα άλλα κορίτσια και από τη στιγμή που το άκουσα έχασα τον ύπνο μου. Από τις 22 γυναίκες που ήμασταν στο σπίτι, οι δέκα με κοιτούσαν περίεργα μετά από αυτό. 
Επίσης, εγώ από την οικογένειά μου έχω διδαχθεί αγάπη, δεν έχω μάθει να ζω με μίσος και δεν μπορούσα να είμαι κάπου όπου η μία κοπέλα κοιτούσε να «φάει» την άλλη. Δεν υπήρξα ποτέ ανταγωνιστική. Και όταν κάποιες κοπέλες τα πήγαιναν καλά στις δοκιμασίες, πραγματικά χαιρόμουν.
Υπήρχε και ένα στιγμιότυπο, όταν η κάμερα σε έδειξε που ζήτησες να μιλήσεις στο τηλέφωνο με τον Κωνσταντίνο και επίσης τότε υπονοήθηκε πως για εκείνη τη δοκιμασία είχε τις αντιρρήσεις του...
Δεν μου είπε τίποτε γι' αυτό, απλά παραξενεύτηκε που ήθελα να φύγω. Και μάλιστα όταν κάποια στιγμή με είχε πάρει η παραγωγή για να είμαι ένα από τα κορίτσια που θα ξαναέμπαιναν στο παιχνίδι, μου είπε να το κάνω, αλλά εγώ αρνήθηκα. 
Δεν ήθελα να το ξαναζήσω όλο αυτό. Ένιωθα ότι πια δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Με ενόχλησε ο ψυχολογικός πόλεμος που γινόταν μέσα στο σπίτι.
Κρατάς επαφές με κάποια από τα κορίτσια;
Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αυτό το κορμί ανήκει σε πρώην παίκτρια του GNTM!
Μιλάω με την Εβελίνα, τη Σοφία με τον «Ρονάλντο», την Ειρήνη Ερμίδου δηλαδή, και τη Χριστιάννα Σκούρα.

epirusblog.gr
5 of 5
Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αυτό το κορμί ανήκει σε πρώην παίκτρια του GNTM!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3675314465717875850
item